Опитаха да ни заровят под земята. Не осъзнаваха, че ние сме семената!

Мексиканска поговорка

По-долу може да намерите информация за това как се изпълнява Програмата, как може да се регистрирате, как да се отпишете и други уточняващи въпроси. :)

Какво означава Alephia?

Aleph е първата буква от старовременна азбука и символизира единството на всичко съществуващо. Използва се като дума, която описва физическо пространство, в което когато човек отиде, автоматично изпитва именно усещане за единство и цялостност. За мен Програмата за полезни навици е такова пространство, в което включвайки се и практикувайки тези полезни навици, ние автоматично започваме да усещаме повече единство и цялостност в себе си, затова и избрах това име :)

Обща информация за изпълнение на Програмата.

По-долу ще намерите кратка обобщена информация относно Alephia – Програмата за изграждан на полезни и здравословни навици: :)

 • Работа по един навик за всеки отделен месец. В Програмата за изграждане на полезни и здравословни навици всеки месец заедно се концентрираме, изследваме и придобиваме по един полезен навик в рамките на 5 до 30 минути на ден, а след това продължаваме със следващ, надраждащ навик. :) Препоръчително е да се изградят всички навици за по-голяма синергия и ефективност, но всеки има и възможността да се включи само в модулите, които представляват интерес за него. :)
 • Програмата за полезни навици се изпълнява по e-mail. Всеки ден, на своя e-mail ще получавате насоки за изпълнение на навика, за който работим в съответния месец. Тези мейли включват кратки послания, статии и един уебинар за всеки модул. :)
 • Може да се включите в Програмата, независимо в кой град или държава се намирате. Тя се изпълнява изцяло он-лайн (от вашия компютър) за всяка от посочените дейности, така че никой да не е ограничен от време и пространство! :)
 • Може да се включите по всяко едно време на изпълнение на Програмата – от януари до декември. :)
 • Модулите се изпълняват последователно във времето, т.е. ако например искате да се включите за темата „медитация“ ще трябва да се включите от месец май;
 • Някои модули са по-интензивни и физически дейни (като разтребването например), а други са по-лежерни и изискват повече размисъл (като Благодарността и утвържденията например). И двата подхода са чудесни, атрактивни и важни. А също и двата подхода ще изискват вашата ангажираност, независимо дали тя е повече или по-малко. :)
 • Няма уречени часове за изпълнение на навика всеки ден – всеки участник ще бъде ангажиран от 5 до 30 минути на ден, във време, което е удобно за него самия и което си е определил предварително! :) Освен всичко, в тази Програма развиваме умението си да бъдем свободни и да работим със своята свобода!
 • Веднъж месечно ще се провежда он-лайн уебинар, където ще обсъждаме до къде сме стигнали, как да преодолеем евентуалните спънки, споделяне на опит и резултати, въпроси за конкретни ваши случаи и прочие. Може да участвате на живо в уебинара или може после да си го гледате на запис.

Начин за регистрация и включване в Програмата.

Всеки може да се включи в Програмата за изграждан на навици по всяко време на нейното изпълнение. Не е необходимо да си изкарал първия навик например, за да се включиш във втория. Хубаво е да се участва във всички навици, за да има по-голям синергитичен и цялостен ефект, но всеки може да се включи и само в навиците, които му харесват и иска да упражнява по-задълбочено. :)

За заплащане и регистрация в Програмата има следните опции:

 • Заплащане и регистрация с дебитна/кредитна карта – За заплащане с карта ползваме системата на Braintree, която е една от най-сигурните и наложени системи за картови плащания. След като въведете данните на картата си и натиснете „Включи се”, вашата карта се регистрира към абонаментния план на Програмата. Тъй като има Програмата има 10 дневен тест период, в момента на регистрация не се взимат никакви пари от вашата карта. След изтичане на тестовия период за вас, ако сте решили да продължите участието си – от картата ви ще се вземе таксата за един месец. След това на същото число всеки следващ месец – ще се вземе нова такса за следващия модул. След регистриране на картата, ще бъдете пренасочени към страница, в която да направите своята регистрация и да изберете свое потребителско име и парола, както и да посочите e-mail адрес, който ще използваме за ежедневна връзка с вас. Може да се регистрирате чрез дебитна или кредитна карта ТУК. :)
 • Заплащане и регистрация на каса на EasyPay, чрез банков превод или чрез Epay ако изберете някой от тези начини на заплащане и регистрация – пишете ни чрез формата за контакт ТУК, като посочите дали искате да се включите в цялата програма (всички 12 модула) или искате да участвате в отделни месеци. :) След това ще се свържем с вас, за да ви изпратим данни за превод и данни за достъп в Програмата. :)

Начин за прекратяване на участие в Програмата.

Ако в даден момент решите, че искате да спрете участието си в Програмата за изграждане на навици – може да го направите по следните начини:

 • Ако сте се регистрирали с дебитна/кредитна карта – може да прекратите автоматичните си плащания като само ни пратите мейл ТУК с желание за отписване от Програмата за полезни навици и ние веднага ще ви отпишем. :)
 • Ако сте се регистрирали на каса на EasyPay, чрез банков превод или чрез Epay – вашия достъп в Програмата ще бъде валиден от момента на регистрация до момента, до който сте заплатили своето участие в Програмата за изграждане на полезни навици. Ако искате да прекратите участието си – просто няма да внесете следващата такса. :)

 

Ако имате други допълнителни въпроси – пишете ни ТУК. :)

А ако все още не си се включил в това великолепно и прекрасно приключение – заповядай заедно с нас ТУК. :)