healthy-winter-eating

Изграждаме навика за здравословно хранене всеки ден през месец юни. :) Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване. Може да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие с ежедневни насоки, статии по най-важните теми и чудесен уебинар е 30.00лв и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

 

Изграждането на навика за здравословно хранене е велико, красиво и завладяващо умение! Храносмилателната система е нашият втори (а някой казват дори първи!) мозък и отговаря не само за нашето физическо здраве, но и за будността на ума ни, за балансиране на емоциите ни и за по-добра връзка с тялото (и интуицията) ни. :)

За един месец, всеки ден през юни ще правим малки и вдъхновяващи стъпки напред, които ще доведат до големи и дългосрочни резултати в начина, по който се храним. :) В модула за здравословно хранене не разглеждаме конкретен режим хранене, а упражняваме основните насоки за задавословно хранене и вдъхновението да се храним здравословно по най-подравнен лично за нас начин в този момент. За 23 години практика в областта мога със сигурност да ви кажа, че извън всички типове хранене, именно основите на здравословното хранене и вдъхновението да се храним здравословно са нещата, които ни помагат да поддържаме този навик дългосрочно. А мен не ме интересува дали тази седмица ще съгрешите два, три или дори пет дни от седмицата. Мен ме интересува какво носи истински резултати и работи дългосрочно. :)

Регистрирай се. :)

🍀☀️🍀 Ето и съдържанието на модула:

Ежедневни послания за навика.

Статия 1 – Изграждане навика за здравословно хранене в ежедневието ни.  Началото.

Статия 2 – Техника за изграждане на навика за здравословно хранене в ежедневието ни.

Статия 3 Малко повече за основните хранителни вещества.

Статия 4Основи на разделното хранене.

Статия 5 – Емоционално хранене и как да се справим с него.

Статия 6Хранителни зависимости и начини да се справим с тях.

Статия 7Как да се справим с хранителните „изкушения“ и да развием самоконтрол към тях.

Статия 8 – Предизвикателствата пред здравословното хранене в социална среда и по време на път.

Статия 9Създаване на дългосрочна мотивация за следване навика на здравословно хранене.

Он-лайн уебинар на тема:Как да се храним по-съзнателно“ с гост нутриционистът Маги Пашова. Маги е един от най-добрите и утвърдени специалисти по здравословно хранене в България, която набляга изключително много и върху създаване на съзнателност и удоволствие от храненето. Тя ще ни разкаже за начините, по които да си изградим една по-пълноценна и вдъхновяваща връзка със здравословното хранене. :) 

🍀👌🍀 Виж допълнителните материали за модула по здравословно хранене

За хората, които освен модула в Програмата искат допълнителни материали по темата за интуиция, могат да получат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари и материали на преференциална цена от 10лв. Моля да имате предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски. :)

Уебинари:

  • Он-лайн уебинар: „Клетъчно хранене“ с кинезиологът Дени Андонова.
  • Он-лайн уебинар: Как да се справяме по-успешно с емоционалното хранене“ с гост психотерапевта и консултант по емоционално хранене – Яница Неделчева.
  • Он-лайн уебинар: Здравна интелигентност, персонализирана медицина и какво означава да планираме здравето си години напредс гост Боряна Герасимова. Едва на 26 години Боряна се изправя пред предизвикателството на живота си. Тя е диагностицирана с рак и преминавайки през тежкото лечение, тя решава да промени коренно начина си на живот. Тя успява да се върне към пълноценното си ежедневие и като важен резултат от този извървян нелек път от нея, тя създава своя проект Re:Gena, който се занимава с ДНК изследвания. В този уебинар Боряна ще ни разкаже какво всъщност значи персонализирана медицина, как се прави ДНК изследване и как всъщност можем да планираме здравето си дългогодишно. Заедно с това ще разгледаме в какъв точно вид получаваме резултатите от едно ДНК изследване. :)

Видеа:

  • Клипче показващо колко е важно да осигуряваме на тялото си правилна поза при ходене до тоалетна, за да се случва по-лесно.

Книги:

  • Книга „Насаме с разделното хранене“ от Венета Димитрова.

Филм:

  • Филм за периодичното гладуване: „Яж, пости и живей по-дълго„.

Статии:

  • Кафето – начин да повишим или да разрушим енергията си?
  • Кафе bulletproof.
  • Лъжата наречена „Слушай тялотот си“.

Други:

  • Приложение за телефон, което дава информация за вредни добавки.

 

Регистрирай се. :)