healthy-winter-eating

Изграждането на навика за здравословно хранене ще се случва всеки ден през юни. :) Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване. Може да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 40.00лв и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

 

Преди време да се храниш здравословно беше вид прищявка на някой решил да се прави на модерен. Днес обаче всички искаме да сме наистина много енергични, продуктивни, здрави и будни в съзнанието си, и всъщност е наш дълг да бъдем такива. Затова днес – тук и сега – здравословното хранене не е лукс, а необходимост. За всеки един от нас.

Преди време се считаше, че храненето има отношение само за по-добрата ни фигура. Днес обаче се знае, че храносмилателната система на човек е неговия втори мозък (някой го наричат дори и първи), тъй като притежава рецептори, отговарящи директно за нашето настроение, мисли, идеи, креативност и емоции. Колкото по-добре се грижим за чистотата на тялото си, толкова по-добре развиваме бистротата на ума си.

Заповядайте с нас през юни – месецът, в който ще изследваме и изграждаме навика да се храним здравословно. Велико, прекрасно умение, което да ни поддържа във великолепна физическа, ментална, духовна и емоционална форма! :)))

Здравословното хранене – това си ти, вече пристигнал там където искаш да бъдеш. :)

Регистрирай се за участие заедно с нас ТУК. :)

Приятен и успешен ден. :)
Венета

Alephia – Програма за изграждане на полезни и здравословни навици в живота ни. :)

 

🍀☀️🍀 Съдържание на модула:

Ежедневни послания за навика.

Статия 1 – Изграждане навика за здравословно хранене в ежедневието ни.  Началото.

Статия 2 – Техника за изграждане на навика за здравословно хранене в ежедневието ни.

Статия 3 Малко повече за основните хранителни вещества.

Статия 4Основи на разделното хранене.

Статия 5 – Емоционално хранене и как да се справим с него.

Статия 6Хранителни зависимости и начини да се справим с тях.

Статия 7Как да се справим с хранителните „изкушения“ и да развием самоконтрол към тях.

Статия 8 – Предизвикателствата пред здравословното хранене в социална среда и по време на път.

Статия 9Създаване на дългосрочна мотивация за следване навика на здравословно хранене.

Он-лайн уебинар на тема:Как да се храним по-съзнателно“ с гост нутриционистът Маги Пашова. Маги е един от най-добрите и утвърдени специалисти по здравословно хранене в България, която набляга изключително много и върху създаване на съзнателност и удоволствие от храненето. Тя ще ни разкаже за начините, по които да си изградим една по-пълноценна и вдъхновяваща връзка със здравословното хранене. :) 

 

Годишно намаление от 290лв за всички модули, за цяла година участие в Програмата за изграждане на полезни навици! :))) 

Включи се :)

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали – за хората, които освен модула в Програмата искат допълнителни материали по темата за здравословно хранене, могат да получат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари и материали на преференциална цена от 10лв. Моля да имате предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски. :)

Уебинари:

  • Он-лайн уебинар: „Клетъчно хранене“ с кинезиологът Дени Андонова.
  • Он-лайн уебинар: Как да се справяме по-успешно с емоционалното хранене“ с гост психотерапевта и консултант по емоционално хранене – Яница Неделчева.
  • Он-лайн уебинар: Здравна интелигентност, персонализирана медицина и какво означава да планираме здравето си години напредс гост Боряна Герасимова. Едва на 26 години Боряна се изправя пред предизвикателството на живота си. Тя е диагностицирана с рак и преминавайки през тежкото лечение, тя решава да промени коренно начина си на живот. Тя успява да се върне към пълноценното си ежедневие и като важен резултат от този извървян нелек път от нея, тя създава своя проект Re:Gena, който се занимава с ДНК изследвания. В този уебинар Боряна ще ни разкаже какво всъщност значи персонализирана медицина, как се прави ДНК изследване и как всъщност можем да планираме здравето си дългогодишно. Заедно с това ще разгледаме в какъв точно вид получаваме резултатите от едно ДНК изследване. :)

Видеа:

  • Клипче показващо колко е важно да осигуряваме на тялото си правилна поза при ходене до тоалетна, за да се случва по-лесно.

Книги:

  • Книга „Насаме с разделното хранене“ от Венета Димитрова.

Филм:

  • Филм за периодичното гладуване: „Яж, пости и живей по-дълго„.

Статии:

  • Кафето – начин да повишим или да разрушим енергията си?
  • Кафе bulletproof.
  • Лъжата наречена „Слушай тялотот си“.

Други:

  • Приложение за телефон, което дава информация за вредни добавки.