Изграждането на навика за по-съзнателно използване на интуицията ни ще се случва всеки ден през февруари. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване. Може да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 30.00лв и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

 

Е, другари – време е да оптимизираме екипната работа между рационалния и интуитивния си ум, за да подреждаме по-лесно, бързо, успешно и ентусиазирано пъзела на живота си!

Повечето хора са свикнали да „учат уроците си“ само чрез опити и грешки, което обаче коства доста време. А понякога и доста пари. :) И често е и болезнено, защото понякога повтаряме едни и същи грешки, без дори да осъзнаваме, че се въртим в порочен кръг. В 21-ви век, когато всичко се развива и променя с изключително бързи темпове, за нас става от съществена важност да изградим връзка с вътрешния си учител. Интуицията ни помага да излезем от чуденето си и да влезем в категоричността си, от която позиция действаме по-решително, по-целенасочено и по-смело. Интуицията е надсетивен механизъм, който ни помага да вървим напред по най-оптималния за нас път, който съществува в настоящия момент. Тя винаги знае дали е добре за нас да отидем на дадена среща или не, дали някой партньор си заслужава времето ни или не, тя знае къде да отидем и с кого да се запознаем, за да реализираме идеите, които имаме и т.н. Всеки има своя вътрешен GPS, вътрешен компас, който постоянно го навигира и коригира как да реализира себе си и целите си по най-оптималния за него начин. :) 

При воденето на интуитивен живот идеята изобщо не е да загърбим ума си и да се хвърлим в хаоса на усещанията си. Идеята е да научим ума и сърцето си да работят заедно с екип, защото единствено от позицията на техния съюз сме способни да живеем цялостно и автентично. Или както Айнщайн добавя: „Интуицията не идва при неподготвен ум„. :)

Това, което се изисква от нас е да развием малко повече съзнателностразбиране и усет за интуицията си, за да можем да я използваме по-адекватно. :) Именно това ще упражняваме през целия февруари в Програмата за полезни навици. :) В месеца на сърцето, ще се учим да разбираме по-добре езика, чрез който то общува с нас. И ви каня за един месец да поекспериметирате с интуицията си заедно с нас! :) Цената за целия месец участие, за всички материали е 30,00лв. и може да се регистрирате ТУК. :)

Приятен и успешен ден. :)
Венета

Alephia – Програма за изграждане на полезни и здравословни навици в живота ни. :)

 

Съдържание на модула:

Ежедневни послания за навика

Статия 1 – Навикът да разпознаваме и живеем спрямо интуиция си. Началото. :)

Статия 2 – Трите основни стъпки в подсилване на връзката с интуицията ни.

Статия 3 – 4D разчистване пътя на интуицията ни. :)

Статия 4 – Особености при задаване на въпроси и получаване на отговор от интуицията ни.

Статия 5 –  7 техники за работата с нашата енергия, които ни помагат да се чувстваме по-консистентни, стабилни и вдъхновени.

Статия 6 – Дихателни техники за по-лесно разпознаване и връзка с интуицията.

Статия 7 – Вървейки по пътя на интуитивния живот. Как продължаваме напред? 

Он-лайн уебинар на тема:Развитие и използване на интуицията ни“ с гост Недялко Пенев, водещ на интуитивното обучение „Шифърът на интуицията“. :)

 


Допълнителни материали 
– за хората, които искат извън модула да получат допълнителни уебинари и специално подбрани видеа, статии и книги по темата за развитие на интуицията ни, могат да получат достъп на преференциална цена от 20лв. (опцията е валидна след преминаване на модула).

Он-лайн уебинар (2017): „Изграждането на навика да живеем интуитивно в ежедневието си“ с Венета.

Он-лайн уебнар (2018): „Умението да разпознаваме и следваме насоките на своята интуиция“ с гост Гузал Тажибаева, основен преподавател по системата на Норбеков и водещ на курсовете свързани с развиване на интуицията. :)

Разликата между интуиция и мисъл, която идва от някакъв моментен, емоционален подтик – Соня Чокет.

Разликата между подтик, който идва от интуиция и такъв, който идва от страха или егото ни – Соня Чокет.

Силата на интуицията – Соня Чокет

Как да подсилим интуицията си – Лео Гура.