Упражняваме навика за по-съзнателно използване на интуицията ни всеки ден през февруари. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване. Може да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 30лв. и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

 

Е, другари – време е да оптимизираме екипната работа между рационалния и интуитивния си ум, за да подреждаме по-лесно, бързо, успешно и ентусиазирано пъзела на живота си!

Повечето хора са свикнали да „учат уроците си“ само чрез опити и грешки, което обаче коства доста време. А понякога и доста пари. :) И често е и болезнено, защото понякога повтаряме едни и същи грешки, без дори да осъзнаваме, че се въртим в порочен кръг. В 21-ви век, когато всичко се развива и променя с изключително бързи темпове, за нас става от съществена важност да изградим връзка с вътрешния си учител. Интуицията ни помага да излезем от чуденето си и да влезем в категоричността си, от която позиция действаме по-решително, по-целенасочено и по-смело. Интуицията е надсетивен механизъм, който ни помага да вървим напред по най-оптималния за нас път, който съществува в настоящия момент. Тя винаги знае дали е добре за нас да отидем на дадена среща или не, дали някой партньор си заслужава времето ни или не, тя знае къде да отидем и с кого да се запознаем, за да реализираме идеите, които имаме и т.н. Всеки има своя вътрешен GPS, вътрешен компас, който постоянно го навигира и коригира как да реализира себе си и целите си по най-оптималния за него начин. :) 

При воденето на интуитивен живот идеята изобщо не е да загърбим ума си и да се хвърлим в хаоса на усещанията си. Идеята е да научим ума и сърцето си да работят заедно с екип, защото единствено от позицията на техния съюз сме способни да живеем цялостно и автентично. Или както Айнщайн добавя: „Интуицията не идва при неподготвен ум„. :)

Това, което се изисква от нас е да развием малко повече разбиране, съзнателност и усет за интуицията си, за да можем да я използваме по-адекватно. :) Именно това ще упражняваме през целия февруари в Програмата за полезни навици. :) В месеца на сърцето, ще се учим да разбираме по-добре езика, чрез който то общува с нас. И ви каня за един месец да поекспериметирате с интуицията си заедно с мен! :) Цената за целия месец участие, за всички материали е 30лв. и може да се регистрирате ТУК. :)

Приятен и успешен ден. :)
Венета

Alephia – Програма за изграждане на полезни и здравословни навици в живота ни. :)

 

Включи се в Програмата :)

 

🍀☀️🍀 Съдържание на модула:

Ежедневни послания за навика

Статия 1 – Навикът да разпознаваме и живеем спрямо интуиция си. Началото. :)

Статия 2 – Трите основни стъпки в подсилване на връзката с интуицията ни.

Статия 3 – 4D разчистване пътя на интуицията ни. :)

Статия 4 – Особености при задаване на въпроси и получаване на отговор от интуицията ни.

Статия 5 –  7 техники за работата с нашата енергия, които ни помагат да се чувстваме по-консистентни, стабилни и вдъхновени.

Статия 6 – Дихателни техники за по-лесно разпознаване и връзка с интуицията.

Статия 7 – Вървейки по пътя на интуитивния живот. Как продължаваме напред? 

Он-лайн уебинар на тема: „Умението да разпознаваме и следваме насоките на своята интуиция“ с гост Гузал Тажибаева. Гузал вече над 16 години е един от главните обучители по системата на Норбеков и е един от много малкото хора в БГ, които водят 7 дневни курсове изцяло насочени за развитие на интуицията. :) Гузал е лекар по образование и треньор по душа. :) Занимава се най-вече с методики за корекция на здравето, поведението и емоционалното състояние. Работи с телесно ориентирана терапия и с психотравми. Заедно с това подпомага хората да развият качествата за ефективна комуникация, публични изяви, водене на успешни презентации, както и за израстване в кариерата, и бизнеса. :)

🍀👌🍀 Допълнителни материали за модула по интуиция

За хората, които освен модула в Програмата искат допълнителни материали по темата за интуиция, могат да получат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари и материали на преференциална цена от 10лв. Моля да имате предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски. :)

Уебинари:

  • Он-лайн уебинар: „Изграждането на навика да живеем интуитивно в ежедневието си“ с Венета.
  • Он-лайн уебнар: „Шифърът на Интуицията – чуй гласа отвътре по-ясно от всякога“ с гост Недялко Пенев. Недялко ще ни покаже различни ежедневни упражнения, които да ни помогнат да свикнем със състоянието, в което всички интуитивни импулси, идеи и творчески хрумвания успяват да ни откриват много по-лесно. :) 

Видеа:

  • Разликата между интуиция и мисъл, която идва от някакъв моментен, емоционален подтик – Соня Чокет.
  • Разликата между подтик, който идва от интуиция и такъв, който идва от страха или егото ни – Соня Чокет.
  • Силата на интуицията – Соня Чокет
  • Как да подсилим интуицията си – Лео Гура.

 

Включи се в Програмата :)