february-intuition

Изграждането на навика за развиване и следване на интуицията ни се случва всеки ден през февруари. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване, в която споделяме допълнителна информация и опит. :) Ангажираността е от 10 до 20 минути на ден, като всеки може да чете посланията в удобно за него време и да изпълнява насоките в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 30.00лв и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

Интуитивният ум и свещен водач, а рационалният ум е доверен слуга. Ние сме създали общество, което почита слугата и пренебрегва водача.

Алберт Аинщайн

Е, другари – време е да оптимизираме екипната работа между рационалния и интуитивния си ум, за да подреждаме по-лесно, бързо, успешно и ентусиазирано пъзела на живота си!

В 21-ви век, когато всичко се развива и променя с изключително бързи темпове, е от съществена важност да изградим връзка с вътрешния си учител – интуицията, която ни помага да взимаме по-бързи, правилни и навременни решения. Интуицията ни помага да излезем от чуденето и да влезем в категоричността си, от която позиция действаме по-уверено, целенасочено и смело. При воденето на интуитивен живот идеята не е да загърбим ума, а да го научим как да работи в екип със сърцето, защото единствено от позицията на техния съюз сме способни да живеем най-автентичния себе си и започваме да усещаме живота си като шедьовър, който сами създаваме.

Повечето хора са свикнали да „учат уроците си“ само чрез логични опити и грешки, което обаче в наши дни коства доста време. А понякога и пари. :) И често е болезнено, защото ни заставя постоянно да минаваме през едни и същи грешки, в едни и същи ситуации, понякога без дори да осъзнаваме този порочен кръг. Интуицията ни, от друга страна, е надсетивен механизъм, който ни помага да реализираме себе си и целите си по-бързо, по-продуктивно и най-вече – по най-оптималния лично за нас начин, към настоящия момент. Тя винаги знае дали една среща е добра за нас или не, дали някой партньор си заслужава или не, къде да отидем и с кой да се запознаем, за да реализираме идеята си и т.н. Абсолютно всеки има свой вътрешен GPS, вътрешен компас, който постоянно го навигира и коригира как да реализира себе си и как да постигне целите си по най-оптималния за него начин. :)

През февруари, месецът на сърцето – заедно ще се учим да говорим езика, чрез който то общува с нас. :) Ще се учим да разпознаваме и живеем спрямо своята интуиция, за да подобрим и ускорим продуктивността и удовлетворението в живота си. :)

Да, воденето на по-интуитивен живот е изцяло въпрос на навик. :) Затова заповядайте заедно с нас да се потопим в него. :) Цената за целия месец участие е 30,00лв. Може да се регистрирате за участие ТУК. :)

Приятен и успешен ден. :)
Венета

Alephia – Програма за изграждане на полезни и здравословни навици в живота ни. :)

 

Съдържание на модула:

Ежедневни послания за навика

Статия 1 – Навикът да разпознаваме и живеем спрямо интуиция си. Началото. :)

Статия 2 – Трите основни стъпки в подсилване на връзката с интуицията ни.

Статия 3 – 4D разчистване пътя на интуицията ни. :)

Статия 4 – Особености при задаване на въпроси и получаване на отговор от интуицията ни.

Статия 5 –  7 техники за работата с нашата енергия, които ни помагат да се чувстваме по-консистентни, стабилни и вдъхновени.

Статия 6 – Дихателни техники за по-лесно разпознаване и връзка с интуицията.

Статия 7 – Вървейки по пътя на интуитивния живот. Как продължаваме напред? 

Он-лайн уебинар на тема: „Умението да разпознаваме и следваме насоките на своята интуиция“ с гост Гузал Тажибаева, основен преподавател по системата на Норбеков и водещ на курсовете свързани с развиване на интуицията. :)

 


Допълнителни материали.

Он-лайн уебинар (2017): „Изграждането на навика да живеем интуитивно в ежедневието си“ с Венета.

Разликата между интуиция и мисъл, която идва от някакъв моментен, емоционален подтик – Соня Чокет.

Разликата между подтик, който идва от интуиция и такъв, който идва от страха или егото ни – Соня Чокет.

Силата на интуицията – Соня Чокет

Как да подсилим интуицията си – Лео Гура.