Упражняваме навика за по-съзнателно използване на интуицията ни всеки ден през февруари. :) Програмата се изпълнява изцяло он-лайн: чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии по най-важните теми, един видео уебинар за полезния навик и затворена група за споделяне и насоки. Може да се включите от всякъде, да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 37.00лв. По-долу може да видите описание и съдържание на модула, и да се включите заедно с нас ТУК. :)

 

Е, другари – време е да оптимизираме екипната работа между рационалния и интуитивния ни ум, за да подреждаме по-лесно, бързо и успешно пъзела на живота си!

Повечето хора са свикнали да „учат уроците си“ само чрез опити и грешки, което обаче коства доста време. А понякога и доста пари. :) И често е и болезнено, защото понякога повтаряме едни и същи грешки, без дори да осъзнаваме, че се въртим в порочен кръг. В 21-ви век, когато всичко се развива и променя с изключително бързи темпове, за нас става от съществена важност да изградим връзка с вътрешния си учител. Интуицията ни помага да излезем от чуденето си и да влезем в категоричността си, от която позиция действаме по-решително, по-целенасочено и по-смело. Интуицията е надсетивен механизъм, който ни помага да вървим напред по най-оптималния за нас път, който съществува в настоящия момент. Тя винаги знае дали е добре за нас да отидем на дадена среща или не, дали някой партньор си заслужава времето ни или не, тя знае къде да отидем и с кого да се запознаем, за да реализираме идеите, които имаме и т.н. Всеки има своя вътрешен GPS, вътрешен компас, който постоянно го навигира и коригира как да реализира себе си и целите си по най-оптималния за него начин. :) 

При воденето на интуитивен живот идеята изобщо не е да загърбим ума си и да се хвърлим в хаоса на усещанията си. Идеята е да научим ума и сърцето си да работят заедно с екип, защото единствено от позицията на техния съюз сме способни да живеем цялостно и автентично. Или както Айнщайн добавя: “Интуицията не идва при неподготвен ум“. :)

Това, което се изисква от нас е да развием малко повече разбиране, съзнателност и усет за интуицията си, за да можем да я използваме по-адекватно. :) Именно това ще упражняваме през целия февруари в Програмата за полезни навици. :) В месеца на сърцето, ще се учим да разбираме по-добре езика, чрез който то общува с нас. И ви каня за един месец да поекспериметирате с интуицията в Програмата за изграждане на полезни навици в ежедневието ни! :)

Цената за целия модул участие с всички ежедневни послания, статии по най-важните теми и полезен видео уебинар е 37лв. По-долу може да видите подробно съдържанието на модула и да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

👏  Съдържание на модула:

 • Ежедневни послания с насоки и вдъхновение за навика.
 • Статия 1 – Навикът да разпознаваме и живеем спрямо интуиция си. Началото. :)
 • Статия 2 – Трите основни стъпки в подсилване на връзката с интуицията ни.
 • Статия 3 – 4D разчистване пътя на интуицията ни. :)
 • Статия 4 – Особености при задаване на въпроси и получаване на отговор от интуицията ни.
 • Статия 5 –  7 техники за работата с нашата енергия, които ни помагат да се чувстваме по-консистентни, стабилни и вдъхновени.
 • Статия 6 – Дихателни техники за по-лесно разпознаване и връзка с интуицията.
 • Статия 7 – Вървейки по пътя на интуитивния живот. Как продължаваме напред? 

Он-лайн уебинар на тема: “Умението да разпознаваме и следваме насоките на своята интуиция” с гост Гузал Тажибаева. Гузал вече над 16 години е един от главните обучители по системата на Норбеков и е един от много малкото хора в БГ, които водят 7 дневни курсове изцяло насочени за развитие на интуицията. :) Гузал е лекар по образование и треньор по душа. :) Занимава се най-вече с методики за корекция на здравето, поведението и емоционалното състояние. Работи с телесно ориентирана терапия и с психотравми. Заедно с това подпомага хората да развият качествата за ефективна комуникация, публични изяви, водене на успешни презентации, както и за израстване в кариерата, и бизнеса. :)

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за интуиция.

За хората, които освен модула в Програмата, искат да получат допълнителни материали по темата за развитие на интуицията ни, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: “Изграждането на навика да живеем интуитивно в ежедневието си” с Венета.
 • Он-лайн уебнар: “Шифърът на Интуицията – чуй гласа отвътре по-ясно от всякога” с гост Недялко Пенев. Недялко ще ни покаже различни ежедневни упражнения, които да ни помогнат да свикнем със състоянието, в което всички интуитивни импулси, идеи и творчески хрумвания успяват да ни откриват много по-лесно. :) 

Видеа:

 • Разликата между интуиция и мисъл, която идва от някакъв моментен, емоционален подтик – Соня Чокет.
 • Разликата между подтик, който идва от интуиция и такъв, който идва от страха или егото ни – Соня Чокет.
 • Силата на интуицията – Соня Чокет
 • Как да подсилим интуицията си – Лео Гура.

 

Може да се включиш в Програмата за изграждане на полезни навици като заплатиш чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирай се по-долу чрез избраната от теб опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

 

Регистрация за един месец участие в Програмата

 • Всички материали за модула от Програмата за изграждане на полезни навици (ежедневни послания, няколко статии по най-важните теми и интересен уебинар. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Автоматично подновяване за следващия модул, което ако искате може да прекратите по всяко време. :)

Цена: 37лв. на месец

Регистрация за участие в цялата Програма

 • Всички 12 полезни навика – 1 година вълнуващо обучение по изграждане на полезни навици във вашето ежедневие! :)
 • Всички материали от Програмата за изграждане на полезни навици за всеки модул.
 • Допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един модул. :)
 • ТРИ безплатни модула. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Еднократно плащане.

Цена: 340лв. за година

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 37лв. за един модул или 340лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате – 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 55лв. за един модул или 660лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)