Упражняваме навиците прошка, даване и креативна визуализация всеки ден през месец декември. :) Програмата се изпълнява изцяло он-лайн: чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии по най-важните теми, един видео уебинар за полезния навик и затворена група за споделяне и насоки. Може да се включите от всякъде, да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 37.00лв. По-долу може да видите описание и съдържание на модула, и да се включите заедно с нас ТУК. :)

Докато минавах през вратата, която ме водеше към Свободата ми знаех, че ако не бях оставил своята огорченост и омраза зад гърба си, щях все още да бъда в затвора.

Нелсън Мандела, прекарал 27 години от живота си в затвор. Три години след освобождаването си обаче печели нобелова награда за мир, а още една година след това – става президент на ЮАР. 

Всеки ден се събуждаме, мием си зъбите, къпем се и си оправяме тоалета. Това обаче, което забравяме да правим всяка сутрин преди излизане, е да почистваме съзнанието и ума си, толкова добре колко почистваме тялото си. А това е нужно, за да си осигурим повече енергия, концентрация, будност и яснота в дните.

Хората постоянно говорим как ни липсва време. Но това, което всъщност ни липсва е пространство да мислим. Заели сме това пространство с различни истории, които постоянно си разказваме за другите хора, за ситуациите, които ни се случват, за обстоятелствата около нас и т.н. И повечето от тези истории са свързани с обида, яд, страх и огорченост, които натрупвайки се с времето ни карат да се чувстваме физически, емционално и ментално изморени. Тези мисли хабят от енергия ни и крадат от менталния ни потенциал без дори да усещаме, че го правят. Затова и е от изключителна важност да се научим да прощаваме. Да се научим да пускаме огорчението и обидата веднага, без да ги задържаме в себе си. Прошката е механизъм за почистване на съзнанието ни, който ни изкарва от затвора на негативните, зациклящи мисли и ни освобождава пространство, в което да мислим по-мащабно, по-продуктивно и по-креативно. Прошката е един от най-мощните инструменти за постигане на по-голям фокус и концентрация в ежедневието ни, с които сме способни да мислим и изпълняваме задачите си по-бързо и целенасочено. 

Даването, помощта към другите (но с техника), е инструмент, който ни помага да усетим живота си пълноценен, смислен и съзидателен! А заедно с това даването ни помага по-бързо да получим в живота си това, което искаме – като просто помогнем на някой друг да го има. :) 

И накрая – креативната визуализация е един от малко прилаганите, но много работещите начин постепенно да постигнем и поддържаме по-голяма яснота какво искаме в живота си. Постигайки тази яснота ние всъщност си построяваме път, по който да вървим уверено и устремено напред през новата година.

През декември ще упражняваме три от най-важните аксесоари на успешните хора – прошка, даване и визуализация. :) Ще се почистим съзнанието си чрез прошка, ще посадим в него семена за своя успех чрез даване към другите и ще му покажем къде искаме да ни отведе през следващата нова за нас година чрез визуализация. :)

Заповядайте заедно с нас! :) Цената за целия модул участие с всички ежедневни послания, статии по най-важните теми и полезен видео уебинар е 37лв. По-долу може да видите подробно съдържанието на модула и да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

👏  Съдържание на модула:

 • Ежедневни послания с насоки и вдъхновение за навика.
 • Статия 1 – Прошка, даване и креативна визуализация. Началото. :)
 • Статия 2 – Радикална прошка в ежедневието ни. Начинът да бъдем по-свободни, продуктивни и щастливи
 • Статия 3 – Получаване чрез даване. Начинът да подобрим живота си чрез помощ към другите. 
 • Статия 4 – Креативна визуализация. Умението да гледаме напред с яснота и категоричност. :)
 • Статия 5 – Прошка, даване и креативна визуализация – основни компоненти за поддържане на пълно щастие и максимална продуктивност в ежедневието ни.

Он-лайн уебинар на тема: Радикална прошка – инструмент за по-осъзнато живеене в спокойствие, вдъхновение и успехс гост Мария Тонева. Мария е първият сертифициран водещ за България на играта Сатори по метода Радикална прошка на Колин Типинг, The Institute For Radical Forgiveness, Therapy&Coaching,Inc. Мария е и съорганизатор на Здравница – Академия за щастие, ритрийти и походи в планината. Майка е на 3 деца, баба на 5 внука и смята, че най-голяма качествена промяна в живота й е предизвикала именно практиката на радикална прошка. :) В този уебинар Мария споделя за 4-те стратегии на методът Радикален живот, как непреживените емоции управляват живота ни, защо е необходимо да прощаваме, какво е Радикална прошка, защо е радикална и по какво радикалната прошка се различава от обикновената прошка. :) Също така тя споделя за 5-те етапа на метода за радикална прошка и инструментите за да се случи тя. По време на уебинара има 10 минутна медитация с един от инструментите (13 стъпки към Радикална Прошка). :)

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за прошка, даване и визуализация.

За хората, които освен модула в Програмата искат да получат допълнителни материали по темата за прошка, даване и визуализация, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: “10-те правила на Кармичния мениджмънт за постигане на успех в бизнеса и любовта с гост Георги Къдрев. Георги е съосновател на Imagga – компания, която разработва платформа за анализ и организиране на изображения и която през 2016-та година бе обявена за една от най-добрите стартиращи компании в Централна и Източна Европа! Immaga има клиенти от 82 държави, над 7000 потребители и над 160 бизнес клиента. :) Наред с всичко това – Георги е пряк ученик на геше Майкъл Роуч по системата му Кармичен Мениджмънт, в която основната посока да постигнем успех в това, което искаме е като помогнем на някой друг да го има. :) Георги ще ни помогне да разберем по-добре детайлите на това как точно да даваме и помагаме на другите така, че наистина да получим и желаното за себе си. Той ще ни разкаже и за 10-те най-важни правила на Кармичния мениджмънт и тяхното практическо приложение, които могат да подобрят в пъти качеството ни на живот. :)
 • Он-лайн уебинар: „Прошката и визуализацията като ключови инструменти за подобряване на здравето“ – уебинар с Мария Чавдарова, главен обучител по системата на Норбеков. В този уебинар Мария споделя за физическото въздействие на чувствата и емоциите върху тялото, за махалото на емоциите и как бързо да „научим“ тялото си да влиза от една емоция в друга. Споделя какво точно е прошката, как да разберем, че сме простили и най-вече как това се отразява на нашето физическо и емоционално здраве и възстановяване! :)
 • Он-лайн уебинар: Радикална прошка към себе си – инструмент за приемане на себе си и повишаване на жизнената ни енергияс гост Мария Тонева. Мария е първият сертифициран водещ за България на играта Сатори по метода Радикална прошка на Колин Типинг, The Institute For Radical Forgiveness, Therapy&Coaching,Inc. Мария е и съорганизатор на Здравница – Академия за щастие, ритрийти и походи в планината. Майка е на 3 деца, баба на 5 внука и смята, че най-голяма качествена промяна в живота й е предизвикала именно практиката на радикална прошка. :) Някои от темите, които разгледаме в уебинара са: какво е и за какво служи радикална прошка, концепцията за Радикална прошка към себе си, петте стадия на Радикална прошка към себе си, вина и срам – емоциите свързани с прошка на себе си, инструменти за прошка към себе си. :)

Видеа:

 • Екхарт Толе за смисъла на прошката.
 • Нийл Доналд Уолш за прошката.
 • Мариса Пиър – 5 начина как да не допускаш обида в себе си. :)
 • Прошка за постигне на по-голяма креативност, Вишен Лакхиани.
 • Денят, в който станах богат – Тони Робинс.
 • Скритото оръжие за създаване на бърза и силна карма – геше Майкъл.
 • Защо визуализацията е тайната на успеха.

Статии:

 • Заслепени от омраза. Научните изследвания, които стоят зад негативните емоции.
 • Помощта към другите – какво да имаме предвид когато помагаме на хората около нас.
 • На този свят спасители не същствуват. Хората сами спасяват себе си.
 • Fine tunning за повече вдъхновение в живота ни.
 • 5-товара, които е нужно да пуснем, за да продължим по-лесно напред.

 

Може да се включиш в Програмата за изграждане на полезни навици като заплатиш чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирай се по-долу чрез избраната от теб опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

Регистрация за един месец участие в Програмата

 • Всички материали за модула от Програмата за изграждане на полезни навици (ежедневни послания, няколко статии по най-важните теми и интересен уебинар. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Автоматично подновяване за следващия модул, което ако искате може да прекратите по всяко време. :)

Цена: 37лв. на месец

Регистрация за участие в цялата Програма

 • Всички 12 полезни навика – 1 година вълнуващо обучение по изграждане на полезни навици във вашето ежедневие! :)
 • Всички материали от Програмата за изграждане на полезни навици за всеки модул.
 • Допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един модул. :)
 • ТРИ безплатни модула. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Еднократно плащане.

Цена: 340лв. за година

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 37лв. за един модул или 340лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате – 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 55лв. за един модул към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)