Изграждането на навика за повече физическа активност в ежедневието ни става всеки ден през месец юли. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн: чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии по най-важните теми, един видео уебинар за полезния навик и затворена група за споделяне и насоки. Може да се включите от всякъде, да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 37.00лв. По-долу може да видите описание и съдържание на модула, и да се включите заедно с нас ТУК. :)

 

Представете си, че имате най-модерната, уникална и функционална кола на света, а я използвате само да отивате до работа и обратно. Тъпо, нали?

Е, сега разбирате как се отнасяме с тялото си когато не му даваме достатъчно движение. :)

Не е нужно да прекарваме всеки ден във фитнеса, да тичаме до изтощаване или да практикуваме някакъв конкретен вид спорт. Нужно е единствено да се върнем към желанието си за игра и да се раздвижим. Защото животът е движение. Еволюция. Постоянна. :) Само когато си изградим навика за повече физическа активност в ежедневието си може да очакваме от себе си добър метаболизъм, висока енергия, засилен фокус и концентрация, връзка с интуицията ни за по-бързи и правилни решения, балансирана емоционалност. Движението не просто ни помага да изглеждаме добре външно, то е пряко отговорно за вътрешното ни цялостно здраве и потенциал. :) В природата светулките светят само когато се движат. Абсолютно същото е и при хората. :)

Затова заповядайте заедно през юли с нас да превърнем движението в навик, чрез който всеки ден да осветяваме себе си със собствената си светлина!  :)

Цената за целия модул участие с всички ежедневни послания, статии по най-важните теми и полезен видео уебинар е 37лв. По-долу може да видите подробно съдържанието на модула и да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)


Съдържание на модула:

 • Ежедневни послания с насоки и вдъхновение за навика.
 • Статия 1 – Физическа активност в ежедневието ни. Началото.
 • Статия 2 – Насоки и съвети как да си организираме навика за физическа активност.
 • Статия 3 – Как спорта ни формира много отвъд физическите ни възможности.
 • Статия 4 – Седем погрешни разбирания свързани с физическата активност.
 • Статия 5 – Най-честите пречки пред развитието на физическата активност и как бихме могли да ги преодолеем. :)
 • Статия 6 – Как продължаваме от тук нататък с навика за повече физическа активност?

 

Он-лайн уебинар на тема:Движи се добре, чувствай се добре – свободата на естествените човешки движения в ежедневието”  с гост Галина Дензел. Галя е обучител и травма терапевт, специализиращ в областта на здравето и естественото човешко движение. Тя помага на хората отново да намерят радостта от движението. Ползва комбинация от няколко терапевтични модели на движение – Ресторативно Движение, Неврокинетична Терапия, Ставно Балансиране, Соматично Преживяване и др. Мъдростта и дълбочината добита чрез опознаване на тялото се пренася във всяка сфера на живота ни – това е най-хубавото на тази практика, а Галя е сигурна, че всеки от нас може да я започне с няколко достъпни урока и сам да усети разликата у себе си. :)

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за повече движение и спорт.

За хората, които освен модула в Програмата, искат да получат допълнителни материали по темата за повече движение и спорт в ежедневието, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: Как да тренираме, за да постигаме резултати и да нямаме травмис гост Любомир Иванов. Любо е едно от най-наложените имена във фитнес средите за последните 20 години в България. :) Той е дипломиран кинезитерапевт, фитнес треньор и специалист по спортно хранене и възстановяване. Създател е на един от най-четените блогове за фитнес, хранене и здравословен начин на живот. Любомир е един от най-готините, смирени и подкрепящи хора в тренировъчните среди. :)
 • Он-лайн уебинар:Физиология и биохакинг” с гост Дойчин Кършовски :) В едно от интервютата му за БТВ, журналисти представиха Дойчин като „Българинът, който учи американците как да живеят„. Дойчин обаче предпочита да се представя като Wellness Performance coach, а за клиентите си казва че са „изключителни личности, които искат повече от живота“. Темите, по които Дойчин е специалист и някои от които ще обсъдим в уебинара са: дишане, сън, хранене, медитация, дълголетие и биохакинг. Според него ако инвестираме поне 6 минути всеки ден можем да се радваме на дълъг и активен живот, и в уебинара той ще ни каже какво точно да правим в тези 6 минути. :)
 • Он-лайн уебинар: Интуитивно разпознаване на нуждите ни от движениес гост Ася Райкова. Ася е персонален и групов треньор, консултант по интуитивно хранене и движение, специалист по изграждане на устойчиви навици и майка на пълен работен ден. :) Тя е създател на сайта Здрави заедно. Нейната страст е да помага на хората да постигат значими и трайни промени в ежедневните си навици, за да живеят с високи нива на енергия, увереност и удовлетвореност. Философията й по отношение на движението е то да бъде естественото и разнообразно, и да помага на тялото да бъде здраво, силно и подвижно. 

Видеа:

 • Ето какво се случва с вас когато спрете да се движите.
 • Защо за някои хора е по-трудно да спортуват, отколкото за други.
 • Ползите, които носи движението върху създаването на нови невронни връзки в мозъка.

Подкаст:

 • Всичко за ходенето.

 

Може да се включиш в Програмата за изграждане на полезни навици като заплатиш чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирай се по-долу чрез избраната от теб опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

 

Регистрация за един месец участие в Програмата

 • Всички материали за модула от Програмата за изграждане на полезни навици (ежедневни послания, няколко статии по най-важните теми и интересен уебинар. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Автоматично подновяване за следващия модул, което ако искате може да прекратите по всяко време. :)

Цена: 37лв. на месец

Регистрация за участие в цялата Програма

 • Всички 12 полезни навика – 1 година вълнуващо обучение по изграждане на полезни навици във вашето ежедневие! :)
 • Всички материали от Програмата за изграждане на полезни навици за всеки модул.
 • Допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един модул. :)
 • ТРИ безплатни модула. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Еднократно плащане.

Цена: 340лв. за година

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 37лв. за един модул или 340лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате – 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 55лв. за един модул към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)