Понякога е трудно да намерим човек, с който да обсъдим нещата, които ни вълнуват, от който да получим наистина добър съвет или такъв, който просто да изслуша мислите ни и да знаем, че ще ни разбере.

И все пак свързването и общуването с правилните хора е наистина критичен фактор да стигнем там, където искаме да бъдем. Или поне да стигнем там по-бързо и без много сътресения. Това е и част от идеята на Програмата – да споделяме пътя напред заедно и да си помагаме. Споделянето и обратната връзка ни спестяват изключително много време, енергия и ресурси, които можем изцяло да насочим към това да бъдем по-здрави (физически, емоционално, ментално и духовно), по-продуктивни и целенасочени, и по-вдъхновени от своя живот и работата, която сме избрали да вършим.

Ако имате въпроси по отношение на Програмата за изграждане на навици или просто искате да се свържете с нас, със или без конкретен повод, може да го направите на info@venetadimitrova.com или чрез формата по-долу.

Ще сме ви благодарни и за всякакви предложения относно структурата и съдържанието на сайта, така че той да бъде максимално полезен за всеки от нас и да се превърне в плодородна почва за нашето истинско израстване.