Упражняваме навика за Благодарност и позитивни утвърждения всеки ден през април. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн: чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии по най-важните теми, един видео уебинар за полезния навик и затворена група за споделяне и насоки. Може да се включите от всякъде, да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 37.00лв. По-долу може да видите описание и съдържание на модула, и да се включите заедно с нас ТУК. :)

 

Естествената склонност на ума ни е да се фокусира върху проблемите и опасностите в живота ни. Не може да го обвиняваме – това е неговата работа – да ни помогне да оцелеем. Проблемът тук е, че когато поддържаме този фокус – ние преживяваме света по един доста свит, изплашен, а понякога и агресивен начин. И ако искаме това да се промени – следва ние самите съзнателно да избираме върху какво да се фокусираме. Основната цел на навика за Благодарност и позитивни утвърждения е именно да премести фокуса ни от проблемите и опасностите към хубавите моменти в ежедневие и към нашите силни страни. Науката нарича това невропластика – способността на ума да променя структурата, невронните си връзки и да вижда, интерпретира и преживява света по нов начин. :)

Върху каквото се фокусираме – това израства в живота ни.

Нали знаете как когато сме влюбени всичко ни изглежда по-лесно постижимо, по-радостно, по-наситено. Сякаш живеем повече и проблемите не ни се виждат толкова сковаващи, а преодолими. :) Ами, емоцията на благодарност ни помага да създадем именно това “влюбено”, вдъхновено емоционално и ментално състояние. И от позицията на това красиво състояние ние започваме да забелязваме много по-лесно възможности да реализираме себе си и идеите си, и да сме по-смели в действията си. :)

Благодарността е една от силните практики, създаващи качествена промяна в организма и начина ни на мислене. Тя ни помага да се докоснем и преживеем Божественото в себе си. Едно наистина силно и красиво свързване. :) Благодарността е като балсам за душата, който създава вътре в нас такива условия, че започваме да преживяваме света много по-наситено,  мащабно и влюбено. :) Щастлива съм, че заедно всеки април упражняваме тази качествена промяна вътре в себе си! :)

 

При изграждане на навика за Благодарност и позитивни утвърждения разделяме месец април на три. В първите 10 дни се концентрираме изцяло и само върху благодарността. В следващите 10 дни откриваме правилните лично за нас позитивини убеждения и ги включваме към своя дневник на благодарността. А в последните 10 дни добавяме и най-ценното допълнениe – любовта към себе си. :)

Заповядайте заедно с нас в това уникално приключение на благодарност и изграждане на позитивна перспектива към живота ни. :) Цената за целия модул участие с всички ежедневни послания, статии по най-важните теми и полезен видео уебинар е 37лв. По-долу може да видите подробно съдържанието на модула и да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

👏 Съдържание на модула:

 • Ежедневни послания с насоки и вдъхновение за навика.
 • Статия 1Важността на навика за Благодарност и позитивни утвърждения. Началото.
 • Статия 2Как да си организираме навика на Благодарност, така че да го направим по-вдъхновяващ и по-полезен.
 • Статия 3 – Още малко за благодарността и печеленото на пари.
 • Статия 4 – Как да намерим правилните за нас утвърждения и как да ги включим в дневника за Благодарности.
 • Статия 5 – Как да допълним своя дневник за благодарности с последното важно утвърждение – любовта към себе си.
 • Статия 6 – Как да разширим навика за Благодарност и позитивни утвърждения в живота си .

Он-лайн уебинар на тема:Благодарността като начин на живот” с гост Иван Мирчев, сертифициран и активно практикуващ коуч, а заедно с това 25 годишен пастор (готино, а?:)). Иван ще ни разкаже за това какво е благодарността, как благодарността ни променя, какво ни пречи да бъдем благодарни, възможно ли е да сме благодарни в кризи и как да превърнем благодарността в начин на живот. Все интересни, доста важни и докосващи сърцето теми. :)

Он-лайн уебинар на тема:Умението да преминаваме отвъд ограничаващите си убеждения” с гост Росица Косачева – организатор и управител на един от най-известните международни семинари Insight. :) Роси определено е един от най-ценните събеседници по теми свързани с личностно развитие и инструменти, които може да използваме за това. :) 

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за благодарност и позитивни утвърждения.

За хората, които освен модула в Програмата, искат да получат допълнителни материали по темата за благодарност и позитивни утвърждения, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: “Навикът на Благодарност и позитивни утвърждения” с Венета.
 • Он-лайн уебинар: “Методи и техники от кинезиологията за това как да интегрираме своите позитивни утвърждения по-оптимално”  с кинезиологът Дени Андонова.
 • Он-лайн уебинар:Умението да преодолявамеограничаващите си убежденияс Гузал Тажибаева. :) Гузал е лекар по образование и треньор по душа. Над 16 години се занимава с обучения насочени към корекция на здравето, поведението и емоционалното състояние. Тя е един от най-дългогодишните обучители по системата на Норбеков, като заедно с това е и част от екипа на “Европейски клуб на милионера Норбеков“. В края на 2018-та година тя създаде своя авторки курс за работа с ограничаващите убеждения в мисленето ни и през април месец ще сподели най-важните насоки от този курс с нас. :) Целта е да направим още една стъпка напред в съзнателното преодоляване на пречещите ни убеждения по пътя към целите ни! Ще разгледаме как се формира “собственото” ни мнение, кои убеждения са ограничаващи, какви са техниките за откриване на ограничаващите убеждения и какъв е алгоритъма за работа с ограничаващите убеждения. :)

Филм:

 • Излекувай живота си” на Луиз Хей.

 Видеа:

 • Шон Акхор за предимствата, които ни носи фокусът върху хубавите моменти в живота ни.
 • Вишен Лакхиани за Благодарността.
 • Интересен експеримент свързан с изразяването на Благодарност.
 • Мариса Пиър – Как да научим ума си, че всичко е налично (убеждения).
 • Джо Витале за ограничаващите ни вярвания и нуждата да си изградим повече съзнателност, за да ги променим.

Статии:

 • Джо Витале и д-р Хю Лен за лечебната сила на Благодарността.
 • Анатомия и неврология на навика за ежедневна благодарност.

 

Може да се включиш в Програмата за изграждане на полезни навици като заплатиш чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирай се по-долу чрез избраната от теб опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

Регистрация за един месец участие в Програмата

 • Всички материали за модула от Програмата за изграждане на полезни навици (ежедневни послания, няколко статии по най-важните теми и интересен уебинар. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Автоматично подновяване за следващия модул, което ако искате може да прекратите по всяко време. :)

Цена: 37лв. на месец

Регистрация за участие в цялата Програма

 • Всички 12 полезни навика – 1 година вълнуващо обучение по изграждане на полезни навици във вашето ежедневие! :)
 • Всички материали от Програмата за изграждане на полезни навици за всеки модул.
 • Допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един модул. :)
 • ТРИ безплатни модула. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Еднократно плащане.

Цена: 340лв. за година

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 37лв. за един модул или 340лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате – 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 55лв. за един модул или 660лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)