Упражняваме навика за Благодарност и позитивни утвърждения всеки ден през април. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн – чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии, месечен уебинар и затворена група за общуване. Може да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 30.00лв и може да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

 

Естествената склонност на ума ни е да се фокусира върху проблемите и опасностите в живота ни. Не може да го обвиняваме – това е неговата работа – да ни помогне да оцелеем. Проблемът тук е, че когато поддържаме този фокус – ние преживяваме света по един доста свит, изплашен, а понякога и агресивен начин. И ако искаме това да се промени – следва ние самите съзнателно да избираме върху какво да се фокусираме. Основната цел на навика за Благодарност и позитивни утвърждения е именно да премести фокуса ни от проблемите и опасностите към хубавите моменти в ежедневие и към нашите силни страни. Науката нарича това невропластика – способността на ума да променя структурата, невронните си връзки и да вижда, интерпретира и преживява света по нов начин. :)

Върху каквото се фокусираме – това израства в живота ни.

Нали знаете как когато сме влюбени всичко ни изглежда по-лесно постижимо, по-радостно, по-наситено. Сякаш живеем повече. :) Ами, емоцията на благодарност ни помага да създадем именно това вдъхновено емоционално и ментално състояние. От позицията на това влюбено състояние ние започваме да виждаме много по-лесно възможности да реализираме себе си и сме по-смели в това да постигаме целите си. :)

Благодарността е една от силните и облагородяващи практики. Тя ни помага да се докоснем и преживеем Божественото в себе си. Едно наистина силно и красиво свързване. :) Благодарността е като балсам за душата, който създава вътре в нас такива условия, че започваме да преживяваме света по-наситено, по-дълбоко, по-влюбено. :) Щастлива съм, че за четвърта година ще преминем през този вълнуващ модул заедно! :)

Благодарността е най-добрата молитва! 

Нийл Доналд Уолш

За изграждане на Благодарност и позитивни утвърждения в ежедневието ни ще разделим месец април на три. В първите 10 дни ще се концентрираме изцяло и само върху благодарността. В следващите 10 дни ще открием правилните за нас убеждения и ще ги добавим към своя дневник на благодарността. А в последните 10 дни ще добавим и най-ценното допълнениe – любовта към себе си. :)

Заповядайте заедно с нас в това уникално приключение на благодарност и позитивна интелигентност. :) Цената за целия месец е 30лв и може да се регистрирате ТУК. :)

Приятен и успешен ден. :)
Венета

Alephia – Програма за изграждане на полезни и здравословни навици в живота ни. :)

 

Включи се в Програмата :)

 


🍀☀️
🍀 Съдържание на модула:

Ежедневни послания за навика.

Статия 1Важността на навика за Благодарност и позитивни утвърждения. Началото.

Статия 2Как да си организираме навика на Благодарност, така че да го направим по-вдъхновяващ и по-полезен.

Статия 3 – Още малко за благодарността и печеленото на пари.

Статия 4 – Как да намерим правилните за нас утвърждения и как да ги включим в дневника за Благодарности.

Статия 5 – Как да допълним своя дневник за благодарности с последното важно утвърждение – любовта към себе си.

Статия 6 – Как да разширим навика за Благодарност и позитивни утвърждения в живота си .

Он-лайн уебинар на тема:Благодарността като начин на живот“ с гост Иван Мирчев, сертифициран и активно практикуващ коуч, а заедно с това 25 годишен пастор (готино, а?:)). Иван ще ни разкаже за това какво е благодарността, как благодарността ни променя, какво ни пречи да бъдем благодарни, възможно ли е да сме благодарни в кризи и как да превърнем благодарността в начин на живот. Все интересни, доста важни и докосващи сърцето теми. :)

Он-лайн уебинар на тема:Умението да преминаваме отвъд ограничаващите си убеждения“ с гост Росица Косачева – организатор и управител на един от най-известните международни семинари Insight. :) Роси определено е един от най-ценните събеседници по теми свързани с личностно развитие и инструменти, които може да използваме за това. :) 

🍀👌🍀 Допълнителни материали за модула по благодарност и позитивни утвърждения

За хората, които освен модула в Програмата искат допълнителни материали по темата за благодарност и позитивни утвърждения, могат да получат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари и материали на преференциална цена от 10лв. Моля да имате предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: „Навикът на Благодарност и позитивни утвърждения“ с Венета.
 • Он-лайн уебинар: „Методи и техники от кинезиологията за това как да интегрираме своите позитивни утвърждения по-оптимално“  с кинезиологът Дени Андонова.
 • Он-лайн уебинар:Умението да преодолявамеограничаващите си убежденияс Гузал Тажибаева. :) Гузал е лекар по образование и треньор по душа. Над 16 години се занимава с обучения насочени към корекция на здравето, поведението и емоционалното състояние. Тя е един от най-дългогодишните обучители по системата на Норбеков, като заедно с това е и част от екипа на „Европейски клуб на милионера Норбеков„. В края на 2018-та година тя създаде своя авторки курс за работа с ограничаващите убеждения в мисленето ни и през април месец ще сподели най-важните насоки от този курс с нас. :) Целта е да направим още една стъпка напред в съзнателното преодоляване на пречещите ни убеждения по пътя към целите ни! Ще разгледаме как се формира „собственото“ ни мнение, кои убеждения са ограничаващи, какви са техниките за откриване на ограничаващите убеждения и какъв е алгоритъма за работа с ограничаващите убеждения. :)

Филм:

 • Излекувай живота си“ на Луиз Хей.

 Видеа:

 • Шон Акхор за предимствата, които ни носи фокусът върху хубавите моменти в живота ни.
 • Вишен Лакхиани за Благодарността.
 • Интересен експеримент свързан с изразяването на Благодарност.
 • Мариса Пиър – Как да научим ума си, че всичко е налично (убеждения).
 • Джо Витале за ограничаващите ни вярвания и нуждата да си изградим повече съзнателност, за да ги променим.

Статии:

 • Джо Витале и д-р Хю Лен за лечебната сила на Благодарността.
 • Анатомия и неврология на навика за ежедневна благодарност.

 

Включи се в Програмата :)