Може да се включите в Програмата за полезни навици като заплатите чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирайте се по-долу чрез избраната от вас опция. :)

Регистрация за един модул чрез дебитна/кредитна карта
:

Регистрация за един модул, за всички материали в Програмата (30лв) с карта:Регистрация за един модул (30лв) + допълнителни материали към него (10лв), общо 40лв. с карта:


Регистрация за цялата Програма – за една година, за всички полезни навици чрез дебитна/кредитна карта:

Регистрация за цялата Програма, за всички полезни навици през годината (290лв) с карта:Регистрация за цялата Програма (270лв) + всички допълнителни материали за всички модули (100лв), общо 370лв с карта:


Ако искате да се регистрирате и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay:
Моля пишете ни ТУК, като посочите дали искате да се запишете за един или няколко модула, или за цялата Програма. Ние ще ви отговорим, за да ви изпратим данни за превод и достъп в Програмата. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор или близък роднина, може да използвате 50% намалена цена за втория човек. 
В този случай – пишете ни ТУК, за да организираме намалението за вас! :)

 

  • Програмата се изпълнява последователно по месеци – т.е. може да се включите в модула, който текущо упражняваме или този, който следва. Ако искате да участвате в друг модул занапред в Програмата – може да се включите когато дойде съответния месец за него. Отделни модули, които не изпълняваме текущо с групата, изпращаме само на хора, които вече са участвали в Програмата и имат опит с изпълнението й. :)
  • Имате 10 дни безплатен пробен период, в който ако Програмата не ви допадне, може да се отпишете, а ние без никакви въпроси веднага ще ви върнем парите. Ако пък ви хареса – тези 10 дни остават безплатни и тестови за всеки следващ модул. :)
  • Плащането е осигурено чрез https протокол, което гарантира сигурността на вашите данни и плащания!