Може да се включите в Програмата за полезни навици като заплатите чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирайте се по-долу чрез избраната от вас опция. :)

Регистрация чрез дебитна/кредитна карта:

[ihc-select-level]

Ако искате да се регистрирате и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay:

Пишете ни ТУК, като посочите дали искате да се запишете за един или няколко модула, или за цялата Програма. Ние ще ви отговорим и ще ви изпратим данни за превод и достъп в Програмата. :) 

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор или близък роднина, може да използвате 50% намалена цена за втория човек:

В този случай – пишете ни ТУК, за да организираме намалението за вас! :) *Това намаление не важи по време на промоционален период.
 
 
  • Програмата се изпълнява последователно по месеци – т.е. може да се включите в модула, който текущо упражняваме или този, който следва. Ако искате да участвате в друг модул, който е отминал или предстои – пишете ни ТУК, за да ви създадем такъв профил. :)
  • Имате 10 дни безплатен пробен период, в който ако Програмата не ви допадне, може да се отпишете, а ние без никакви въпроси веднага ще ви върнем парите. Ако пък ви хареса – тези 10 дни остават безплатни и тестови за всеки следващ модул. :)
  • Плащането е осигурено чрез https протокол, което гарантира сигурността на вашите данни и плащания!