Здравей :)

Като съществуващ участник в Програмата за полезни навици, те каним да бъдеш участник и през 2021 година с – 55% намаление – 210лв. за цялата година, за всички модули, а като подарък ще получиш допълнителните материали към всеки един модул (всички допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за разширяване на разбирането и приложението на всеки навик).  За повечето хора е много полезно да имат достъп до Програмата през втората година, за да минат някои статии, послания и уебинари, които са пропуснали или да си припомнят други – така се получава натрупване на разбирания, осъзнавания и полезни модели. Много от хората споделят, че през втората година още по-осезаемо започват да имат желаните резултати в ежедневието си. 

Можеш да се възползваш от – 55% намалението тази седмица до 20.12.2020г. Заедно с това – освен за теб, може да се възползваш от същото предложено намаление и за да направиш подарък на свой приятел или роднина, за който смяташ, че би било полезно и вдъхновяващо да участва в Програмата. Заплащането може да направиш по един от следните начини:

  • чрез кредитна или дебитна карта: [ihc-level-link id=4]ТУК[/ihc-level-link] След като натиснете бутона, най-долу се отваря форма, в която да въведете данните за плащането и достъпът ви автоматично ще се удължи. Предвид, че вече имате профил в сайта на Програмата, не е нужно да създавате нов. :)
  • чрез банков превод, с Epay или на каса на EasyPay към IBAN: BG63UNCR70001523385488, Алефия ЕООД.

 

Полезните навици са нашите ежедневни ритуали за успех. При полезните навици няма “крайна” цел. Единствената цел е да поддържаме нашата ежедневна практика в 80% от времето си. И Програмата ни помага да изградим това разбиране в себе си и да поддържаме практиката си занапред с усмивка, с отдаденост и истинско желание. :)

Може да се възползваш и регистрираш с намалената цена за себе си и/или за твой близък, най-късно до неделя, 20.12.2020г! :)