Samp

Създавай промяна по една малка стъпка напред всеки ден

Над 40% от решенията и действията, които правим през деня ни са навици. Това означава, че в почти половината от времето си ние действаме на автопилот. Като едни от тези навици ни помагат да вървим напред, други обаче ни спъват. 

Дали ще си оправим леглото сутрин или не, дали ще останем спокойни в напрегната ситуация или не, дали ще изберем здравословна храна или не, дали ще изпълним плана си до край или ще се откажем по средата, дали прекъсваме хората докато говорят или умеем да слушаме и т.н., и т.н.

Това не са качества, които имаме по рождение. Това са навици – модели на мислене, чувстване и поведение, които сме заучили, приели сме за „нормални“ за нас и изпълняваме автоматично! Това няма голямо значение, докато не осъзнаем, че тези 40% автоматични решения и действия реално водят до 40% от резултатите, които получаваме в живота си.

Следвателно – ако искаме да имаме по-добри резултати в живота си е нужно да изградим по-добри навици в ежедневието си. Точно това правим в тази Програма – целенасочено и стратегически си създаваме дълготрайни полезни навици, за да постигаме по-лесно впечатляващи резултати! По една малка стъпка напред всеки ден. :)

“Това, което хората наричат своя съдба е поредицата от навици, които следват всеки ден.

Махатма Ганди

Навиците, които изграждаме и развиваме в Програмата са:

 

1. Януари – Творчество и креативност.
2. Февруари – Интуиция.
3. Март – Разтребване на непотребното. Минимализъм.
4. Април – Благодарност и утвърждения.
5. Май – Медитация и майндфулнес. 
6. Юни – Здравословно хранене.
7. Юли – Физическа активност и спортуване в ежедневието ни.
8. Август – Изграждане на визия занапред. Управление на времето, енергията и продуктивността. 
9. Септември – Ранно ставане и оптимизиране на съня.
10. Октомври – Опознаване на себе си.
11. Ноември – Хармонични взаимоотношения с хората около нас.
12. Декември – Прошка, даване и креативна визуализация.

 

Може да се включиш само в модулите, които са ти интересни или в цялата Програма! Препоръката ми е да се преминат всички навици заедно, защото с всички модули се получава натрупване на разбирания, осъзнавания, полезни умения, модели на мислене и поведение, което води до доста по-голяма полза и осезаеми резултати. :)

 

Как се провежда Програмата за полезни навици

 

✔️ Изцяло он-лайн! Програмата се изпълнява по e-mail, така че може да се включиш независимо в кой град или държава се намираш и да следваш Програмата в свое собствено темпо. 

✔️  Всеки месец от годината се фокусираш върху изграждането на един полезен навик.

✔️ Получаваш ежедневни кратки, практични и вдъхновяващи насоки за изграждане на навика в твоето лично ежедневие. Имаш подкрепа не само за няколко дни, а за всеки един ден! :)

✔️  Получаваш 5-6 статии по най-важните теми за съответния навик, с цел да си създадеш истинко разбиране защо и как да изградиш дългосрочно този навик с усмивка, любов и желание занапред.

✔️ Единвидео уебинар на запис със специалист в областа, който дава допълнителни насоки за изграждане и развитие на полезния навик в ежедневието ни.

✔️ Ползваш огромна колекция от допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един навик, за да задълбочиш и разшириш знанието, разбирането и практиката си (опцията е достъпна само при годишния абонамент).

 

Правим по една малка стъпка напред всеки ден.

И след един месец вече сме създали прогрес по един полезен навик в нашето ежедневие! Може да се отпуснеш и насладиш на красивото усещане от успеха си. :)

Вместо да планирате следващата си отпуска, по-добре планирайте живот, от който не искате да избягате.

Сет Годин

Може да се включите в Програмата за полезни навици като заплатите чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирайте се по-долу чрез избраната от вас опция. :)

[ihc-select-level]

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 30лв. за един модул или 290лв. за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG63UNCR70001523385488, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net/dev с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 45лв. за един модул 435лв. за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG63UNCR70001523385488, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net/dev с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

*Намалението за втори човек не важи по време на промоционален период.

 

  • Програмата се изпълнява последователно по месеци. Може да се включиш в модула, който текущо упражняваме или този, който следва. Ако искаш да участваш в друг модул, който е отминал или предстои – пиши ни, за да ти създадем профил за него. :)
  • Програмата включва 10 дни безплатен пробен период, в който ако Програмата не ти допадне, може да се отпишеш, а ние без никакви въпроси веднага ще ти върнем парите. Ако пък ти хареса – тези 10 дни остават безплатни и тестови за всеки следващ модул за теб. :)
  • Плащането е осигурено чрез https протокол, което гарантира сигурността на твоите данни и плащания!

Програмата за полезни навици е за теб ако:

 

✔️ Имаш нужда да раздвижиш еженевието си. Изграждането дори само на един полезен навик ти носи усещане за новост в живота, събужда любопитството ти към света и увеличава усещането ти за успешност. Това директно повишава нивото на енергията и будността ти. А с повече енергия и будност ти можеш да мислиш по-трезво, да взимаш по-добри решения и да действаш по-целеустремено по целите си.

✔️ Искаш да внесеш повече вдъхновение в деня си. Да научаваме нещо ново и интересно всеки ден е огромен ключов фактор да поддържаме вдъхновението в живота ни. С Програмата за изграждане на полезни навици получаваш ежедневни нови и интересни насоки, и възможност да разгледаш един навик от много различни гледни точки, което много силно разширява разбирането ни за себе си и света. Накратко – взимаш си дозата подкрепа и вдъхновение всеки ден от годината! 

✔️ Имаш нужда да успокоиш и внесеш ред в ежедневието си. Лошите навици създават голяма хаотичност, непоследователнос и умора в нас. От друга страна, изпълнението на всеки един полезен навик, по свой индивидуален начин ни подравнява към нашето спокойно състояние. Това веднага създава успокоени и усещане за контрол и стабилност в целия ни живет. На тази база ние вече можем да мислим и действаме много по-подредено, смело и целенасочено.

✔️Мечтаеш да си по-организиран, дисциплиниран и упорит, и да се научиш да довършваш нещата докрай. Да поддържаш полезни навици в ежедневието е трудно, докато не стане лесно. :) В поддържането на твоята полезна рутина, по време на Програмата, ти не само тренираш конкретен полезен навик, а заедно с това тренираш своето постоянство, дисциплина и упоритост. И в един момент, без да усетиш заедно с полезния навик си развил и тези умения в себе си. Което лично за мен е начин, по който показваме истинско уважение към себе си и живота около нас.

 

Ако това, което искаш е да имаш повече творчество в ежедневието си, да развиеш интуицията си, да разтребиш дома си, да свалиш килограми, да си създадеш визия занапред и т.н. – полезните навици директно ще ти донесат това. Но по-голямата полза от полезжните навици е косвена! Полезните навици създават в нас осезаемо повече будност, енергия и целеустременост вътре в нас, на базата на което ти много по-лесно постигаш това, което искаш, каквото и да е то, в която и да е сфера на живота. Полезните навици са нашите ежедневни ритуали за успех. Без рутина от полезни навици ние просто се изгубваме в хаотичността на ежедневието и ограничаващите истории на ума си.

При полезните навици няма „крайна“ цел. Единствената цел е да поддържаме нашата ежедневна практика в 80% от времето си. И Програмата за полезни навици ти помага да правиш това с усмивка, с отдаденост и с истинско желание. :)

Виж постиженията и мнението на участниците в Програмата за изгржадане на полезни навици :)

Коя съм аз?

Казвам се Венета и съм вдъхновена от начина, по който полезните навици неусетно повишават качеството ни на живот. Чрез тази Програма бих искала да предам това вдъхновени и опит, и на теб! :)

През последните години Програмата Alephia помогна на стотици хора да живеят по-осъзнато и да подобряват ежедневие си смело, уверено и с постоянство. Знам, че може да бъде полезна и за теб. :) 

За мен навиците са онзи елемент от живота, който ни помага едновременно да откриваме и да създаваме себе си. Тествала съм този подход хиляди, не! ами милиони пъти. Занимавам се с разделно хранене и спорт от 1998-ма година, а с изграждане на полезни навици, търсене и тестване на модели за по-голяма продуктивност, будност, съзнателност и изобщо усещане за щастие – от 2009-та година. Повече за мен може да прочетете в личният ми блог.

Навиците са онова малко ежедневно действие, което определя колко голям можеш да израстеш и до каква степен може да разгърнеш потенциала си. Навиците определят над 40% от резултатите в живота ни и ако ние съзнателно изберем тези навици да бъдат градивни и полезни, ние можем съзнателно да контролираме над 40% от живота си. Да бъдем властелини на реалността. :) Това е целта на тази Програма – с малките ежедневни действия да развиваш способността си съзнателно да създаваш твоята реалност – уверено, смело и с усмивка напред! :)

Е, готови ли сте да отделите 5 до 30 минути на ден, за да увеличите в пъти усещането си за будност, целенасоченост и яснота?

Цената за един месец участие е 30лв., а цената за цялата Програма, за всички полезни навици е 290лв. за цяла една година и като подарък при тази опция получавате богата колекция от допълнителни материали (допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един от модулите)! :)