Това съдържание е достъпно само за регистрирани учасници в Програмата за изграждане на полезни навици. Моля въведете своите данни във формата по-долу или се регистрирайте. :)

21 Comments

 1. Nina Pamukchieva

  Здравей, Венета, благодаря за уебинара, туко що изгледах и Up in the air. :) Най-полезно ми е да слушам за личните ти примери, особено ми хареса зеленото яке, което 8 години не си успяла да изхвърлиш, аз също имах едно розово, което също престоя 5-6 години, и съвсем скоро успях да се оттърва от него. :) Моята мания и фалшива нужда преди бяха обувките-всеки път когато бях тъжна, подтисната, или нещо не се получаваше, се утешавах с нов чифт. Сега не го правя, предстои да разчистя целия този емоционален багаж, който е разпилян при майка ми и ми баба ми. При разчистването ми е много полезно да го правя пак през същите места, защото втория път намирам още непотребни вещи, с които ми е по-лесно вече да се разделя. Беше ми интересно да те видя, тъй като се създава някак си една идея по-личен контакт. За мен уебинара беше една идея дълъг-пусках го на няколко пъти, докато успея да го изгледам целия.
  И си започнах списъка. :)

  • Veneta Dimitrova

   Здрасти, Нина :) До колкото разбирам от написаното се наблюдаваш хубаво и добре си установила непотребните си вещи и фалшиви нужди. Това с емоционалния багаж става малко по-бавно и тегаво от физическото разтребване, но пак си е благ и красив път, на който е хубаво да се наслаждаваме. :) На прав път си си, радвам се :)

   Да, права си – уебинара беше дълъг – аз на доста моменти съм прекалено обяснителна и повтарям доста неща! Следващия път ще съм по-организирана и ще го съкратим! :)

   Продължаваме с плана и изпълнението му. :)

  • Veneta Dimitrova

   И аз много благодаря за вниманието, Иринка :)

 2. Luba Petrovich

  Вени, извинявай. Понеже трябва да слагам детенце да си ляга, искам да питам още много ли остава за днес?

  • velinkoychev

   Можеш да пишеш и тук, а ние обещаваме да ти отговорим

   • velinkoychev

    Лека и усмихната вечер!

  • Luba Petrovich

   ок, много благодаря. аз ще си изгледам утре останалата част и ако ми изникнат въпроси, ако е удобно ще ти пиша на лични

 3. Venko Dimov

  Ако някой разтребвайки реши,
  че може от 10-20 хиляди лева да се раздели ,
  моля да не ги хвърля ,
  а да ми ги подари !
  Компромисно и по-малки суми ще приемам. ;)

 4. velinkoychev

  Започваме само след няколко минути, точно в 19:00!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *