Това съдържание е достъпно само за регистрирани учасници в Програмата за изграждане на полезни навици. Моля въведете своите данни във формата по-долу или се регистрирайте. :)

11 Comments

 1. TsvetyN

  Благодаря Вени и Вели! Отначалото на юни се присъединих към Програмата и бих искала да споделя моите поможителна впечатления от богатата информация в сайта. Все още правя първи стъпки в изграждането на навици и съм нетърпелива да видя резултатите. Освен това – Чудесен уебинар!:)

  • Veneta Dimitrova

   Цвети, много се радвам, че ти е полезна информацията! :) Изграждането на навици си доста вдъхновяващ процес, така че може да ти стане и любим :) Макар че в началото има малко дискомфорт, но тук се стараем да сме професионалисти и да накараме трудното да изглежда лесно. :)

 2. Flory33

  Благодаря! Беше наистина полезно за мен. Ще пиша и ще обсъдим. Лека вечер :)

  • Veneta Dimitrova

   Оки, така се разбираме. :) Лека вечер за сега. :)

 3. Flory33

  Благодаря, може би наистина щ е бъде по-добре да го обсъдим във фейсбук. Да спортувам, 4 пъти в седмицата по два часа. Не работа по майчинство съм

 4. Flory33

  Здравейте, аз усещам тази следобедна умора към 17 часа, това значи ли че не съм в крак с биологичния часовник

 5. lilijana.nikolova

  Как да различим „разиграването на ума“ и просто нуждата в конкретен ден за повече сън, която с едно наспиване (20 мин повече, да речем) ще се задоволи.

 6. fozzimir

  Въпрос – някой експериментирал ли е с техниките за по-кратко спане (някои автори пишат за 5 часа на нощ) ? Принципно нямам проблем със ставането рано, но лягането в 10.30 е до голяма степен невъзможно заради малките членове на семейството,които стоят до късно :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *