Упражняваме навика за ранно ставане всеки ден през месец септември. Програмата се изпълнява изцяло он-лайн: чрез ежедневни послания по e-mail, няколко статии по най-важните теми, един видео уебинар за полезния навик и затворена група за споделяне и насоки. Може да се включите от всякъде, да четете посланията в удобно за вас време и да се упражнявате в свое собствено темпо. :) Цената за целия месец участие е 37.00лв. По-долу може да видите описание и съдържание на модула, и да се включите заедно с нас ТУК. :)

Любимото ми изкуство е това на сутрините. Да станеш преди всички. Да имаш предостатъчно време. Да не бързаш. Да е тихо. Да си направиш любимата закуска и твоето си кафе – точно както го обичаш. Да започнеш деня си с усмивка, спокойствие, благодарност и усещането, че ще бъде прекрасен, прекрасен ден. Кажи ми как започваш деня си, за да ти кажа мога ли да те обичам.

„Малко Той, малко Аз, малко Ние“, Мария Василева

Ако искаш да имаш наистина фантастичен ден, стартирай с наистина фантастична сутрин. :) Най-важните съставки на всяка фантастична сутрин е качественият сън и сутрешното време за настройка на себе си. При изграждане на навика за ранно ставане, вие сами може да изберете дали да се събуждате рано или не. Защото извън това в колко часа се събуждаме, най-важното в този навик е ескпериментираме и да се научим как да имаме по-качествен сън и как да си създадем своя фантастична сутрешна рутина, която да ни зарежда от сутринта с усмивка, центрираност и ентусиазъм за деня ни напред. :)

С ранното ставане сме винаги една крачна напред пред другите. Нека направим тази крачна напред заедно през септември! :) Цената за целия модул участие с всички ежедневни послания, статии по най-важните теми и полезен видео уебинар е 37лв. По-долу може да видите подробно съдържанието на модула и да се регистрирате заедно с нас ТУК. :)

☀️ Съдържание на модула:

 • Ежедневни послания с насоки и вдъхновение за навика.
 • Статия 1 – Да се събудим с широко отворени очи. :) Навикът за ранно ставане. Началото.
 • Статия 2 – Техника за изграждане на навика за ранно ставане. Триковете за събуждане и създаване на фантастична сутрин.
 • Статия 3 – Малко повече за съня. Трикове за по-добър сън.
 • Статия 4 – Най-честите проблеми пред това да ставаме рано сутрин и предложения как да се справим с тях.
 • Статия 5 – Бутонът snooze – тихият начин ежедневно да намаляваме физическите и умствените си способности.
 • Статия 6 – Малко повече за вечерната рутина и някои въпроси за съня.
 • Статия 7 – Кога си лягат и стават великите.
 • Статия 8 – Малко повече за духовната страна на съня.

Он-лайн уебинар на тема:Умението да си създаваме зареждаща и продуктивна сутрешна рутина” с Венета. За мен сутрешната рутина е нещо като медитацията – тя е средство, чрез което всеки ден тренираме ума и тялото си да влизат в по-оптимално състояние, от което състояние след това да можем да вършим работата си по-приятно, да общуваме с хората по-вдъхновяващо и да взимаме по-подравнени и смели решения. Как изглежда сутрешната ни рутина създава качествена разлика в това как ние се чувстваме и действаме по време на деня си. Но една фантастична сутрешна рутина не пада от небето, другари. :) За да е тя наистина обогатяваща – ние следва съзнателно да я изградим и да я адаптираме за себе си. И да я променяме, когато обстоятелствата с нас се променят. В този уебинар разказвам как може да направим това. :)

 

🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за ранно ставане.

За хората, които освен модула в Програмата, искат да получат допълнителни материали по темата за по-качествен сън и ранно ставане, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

 • Он-лайн уебинар: Особености при изграждане на навика за ранно ставане” с Венета.
 • Он-лайн уебинар: “Важността на съня за здравето на човек” с проф. Божидар Димитров. Божидар е изследвал и документирал в дълбочина същността на съня в книгата си: “Психофизиологични изследвания на съня и неговите разстройства.” Божидар е доктор на медицинските науки. Дълго време е бил преподавател в СУ, където е водил курс по психофизиология за магистри по клинична психология. След което започва да работи в БАН, където през 2008 става директор на Институт по психология. Въпреки, че в момента се води пенсионер и той все още води лекции в СУ по темата “психофизиология” и участва в различни проекти за БАН. :) 
 • Он-лайн уебинар: “Създай си съзнателна сутрешна рутина с грижа към себе си” с гост Галина Дензел. Галя е обучител и травма терапевт, специализиращ в областта на здравето и естественото човешко движение. В последните няколко години, задълбочавайки знанията си за по-добро справяне с различни видове физически и емоционални травми, Галя започва да включва в обученията си и теми свързани с изграждане на повече съзнателност и целенасочено създаване на сутрешна рутина с по-голям фокус върху грижата за себе си. Тя вярва, че това е основен фактор, който ни помага много по-лесно, спокойно и уверено да преодоляваме както външните, така и вътрешните си предизвикателства и да продължаваме по-леко да вървим напред. :)

Книги:

 • Аудио книга “Магичната сутрун” на Хал Елрод.

Видеа:

 • Часът на силата” от Тони Робинс.
 • Как да преодолеем умората от по-малко сън.
 • Защо трябва мобилният ви телефон да е извън спалнята ви когато спите.
 • Как е нужно да се събуждаме сутрин, за да предотвратим мозъчната мъгла в останалата част от деня ни.
 • Как е нужно да стартираме деня си, за да сме уверени, вдъхновени и заредени.
 • 5 секундния сутрешен дневник на Мел Робинс – част 1, част 2 и част 3.

Статии:

 • Всичко за това как да имаме качествен сън през нощта от биохакера Дейв Аспри.
 • Качественият сън ни кара да се чувстваме сякаш сме спечелили от лотарията. :)
 • Експеримент с вечерния ритуал за заспиване на Ариана Хъфингтън.

 

 

Може да се включиш в Програмата за изграждане на полезни навици като заплатиш чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирай се по-долу чрез избраната от теб опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

Регистрация за един месец участие в Програмата

 • Всички материали за модула от Програмата за изграждане на полезни навици (ежедневни послания, няколко статии по най-важните теми и интересен уебинар. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Автоматично подновяване за следващия модул, което ако искате може да прекратите по всяко време. :)

Цена: 37лв. на месец

Регистрация за участие в цялата Програма

 • Всички 12 полезни навика – 1 година вълнуващо обучение по изграждане на полезни навици във вашето ежедневие! :)
 • Всички материали от Програмата за изграждане на полезни навици за всеки модул.
 • Допълнителни уебинари, видеа, статии и книги за всеки един модул. :)
 • ТРИ безплатни модула. :)
 • 10 дневен безплатен тестови период.
 • Еднократно плащане.

Цена: 340лв. за година

Ако искате да се включите и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay: 

✔️  може да преведете сумата от 37лв. за един модул или 340лв за цялата Програма за полезни навици към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор, близък роднина или приятел, може да използвате – 50% намалена цена за втория човек:

✔️  може преведете сумата от 55лв. за един модул към IBAN: BG16 ESPY 4004 0044 7094 84, Алефия ЕООД. След това ни пишете на info@alephia.net с приложено платежно, за да ви изпратим данни за достъп и информация за започване. :)