Това съдържание е достъпно само за регистрирани учасници в Програмата за изграждане на полезни навици. Моля въведете своите данни във формата по-долу или се регистрирайте. :)

14 Comments

  • Нужно е да заявите своя подарък до 03.09.2017. :) Събитието, за което стана дума в уебинара е на 04.09.2017.

 1. Nikolina

  Когато четем книга на чужд език по този метод, без да сме много добри в този език, получаваме ли разбиране на информацията в достатъчна степен или не?

 2. ElenaD

  Много полезно и забавно! Благодаря! Потвърди за пореден път моя начин на мислене и действие,което непрекъснато се опитват да ми вменят,че е грешно!

 3. Nikolina

  Тъй като казвате, че когато правим любимите си неща не усещаме, че времето лети, нужно ли е да прекъсваме тогава тези дейности, за да правим паузите, за които говорите?

 4. oppi77

  След като отлагането е толкова полезно, има ли как да отложим събитието не 4.09. Че няма да съм София тогава? Знам… нахален съм :)

  • Ники, добър опит за отлагане иначе. :) И аз май няма да съм на линия в София по това време. :(

 5. ElenaD

  В началното училище учехме по метода Лозанов,водеха ни тогава „опитни зайчета“,за което до ден днешен съм благодарна, :)

 6. ElenaD

  Нали всъщност целеполагането е да си формулираш мечтата и да и дадеш срок! Тоест,аз го разбирам като постоянно играене на игри,,,които те водят неусетно натам

 7. ElenaD

  имаме ли чат,къде да задаваме въпроси и да правим коментар

 8. Николина Рачева

  Не успях да направя тестовете, тъй като първоначално не можех да вляза в тестовете, после смених браузъра и отговарях на въпросите, но не получих краен резултат. Искам да се включа в уебинара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *