Начална страница текст

21 век – времето, в което информацията и ресурсите са безгранични и са навсякъде, а хората се чувстват все по-изгубени, непродуктивни и разфокусирани. Това е времето, в което започна да се приема за нормално да нямаш достатъчно яснота относно себе си и това какво искаш, да не намираш достатъчно време, енергия и фокус да работиш по целите си или да нямаш достатъчно воля и постоянство да следваш плановете си, така че да се чувстваш удовлетворен. Това обаче не е нормално! Това не е съдба, черта на характера или неприятно стечение на обстоятелствата. Липсата на яснота, време, енергия, фокус и постоянство са резултати от начинa ни на живот – действията, които извършваме всеки един ден. А действията, които повтаряме ежедневно са всъщност системата от навици, които несъзнателно сме изградили и следваме в нашия живот. Навиците са тези, които контролират над 40% от живота ни!

Представете си само за секунда – какво би било ако може да контролирате над 40% от резултатите, които получавате в живота си?! :)

Това, което хората наричат своя съдба е поредицата от навици, които следват всеки ден.

Ганди 

Почти всяка наша мисъл, действие или реакция се основава на някакъв наш вече изграден навик. Дали ще си оправим леглото сутрин или не, какво избираме да ядем сутрин, обед и вечер, дали оставаме спокойни в напрегнати ситуации или не, дали изпълняваме плановете си до край или се отказвам по средата, дали може да разпознаваме възможностите около нас или не, и т.н., и т.н. Обърнете внимание – това не са качества, които имаме по рождение. Не е някаква генетична заложба или орисия. Това са навицимодели на поведение, които сме заучили, изпълняваме автоматично и получаваме съответните резултати! И ако искаме по-добри резултати е нужно просто да си изградим по-добри навици. Тези навици могат да бъдат осъзнато избрани, практикувани и лесно изградени в живота ни. Това е процес, който всеки може да приложи в живота си. 

При изграждането на полезни навици има един основен проблем. Повечето хора разбират нуждата им, вдъхновяват се, започват да ги изпълняват, дори постигат някакви резултати, но в един момент просто изпадат в пропастта между това какво им се иска да поддържат като навици и това какво реално правят в ежедневието си. Именно за това е тази Програма – да премахне тази пропаст и да помогне за по-лесното и трайно създаване на полезни навици в живота ни.

Програмата за полезни навици е за всеки, който иска:

 • да изследва и създава себе си – тук не търсим себе си, тук създаваме себе си; :)
 • да изгради увереност, упоритост и постоянство;
 • да се научи да превръща хаоса в ред и яснота занапред; 
 • да развие усещане за целенасоченост в ежедневието;
 • да подобри разбирането към себе си, хората и света около нас;
 • да разпознае и обогати талантите си;
 • да подобри здравето си – физическо, емоционално, ментално и духовно;
 • да разтреби живота си от всичко ненужно и да създаде пространство за важните неща – идеите, целите, любовта, смисълът. :)

В Програмата за изграждане на полезни навици заедно опознаваме и създаваме себе си всеки ден в рамките от 5 до 30 минути на ден. Това ни помага да бъдем по-здрави, по-целенасочени, по-устойчиви и постигащи целите си с увереност и постоянство. :)

 

Включи се в Програмата :)

Намалението от 20лв на месец и 210лв за година е валидно само от 09-ти до 30.12.2018г, за записване в новото издание на Програмата.

 

Какво е мнението на участниците за Програмата за полезни навици? :)


Оставам в Програмата! Определено много ми помага. :) Научих се да ставам рано, „Активността“ ме извади от вкъщи, правя сутрешни разходки край моретo. Медитирах! Чаках с нетърпение и следя „опознаването“ на себе си. Работя върху осъзнаването си, реакциите си. И се получава. Оказа се, че това е не само мое мнение, но и околните са го забелязали! :) Много съм щастлива.

Велина Золумова, Бургас


Разказвам на всеки, защото хората ме питат на какво се дължи позитивната промяната в мен. :)

Аз рекламирам навсякъде Програмата, като разказвам на приятелите си от първо лице, като човек получил много от нея. Аз лично започнах на шега и с едно наум, че ако не ми допада винаги мога да се откажа. Все пак това са само 20 лв. на месец. Започнах Програмата от месеца за медитация и най-интересното е че точно преди да я открия, бях започнала усилено да се интересувам какво е това чудо медитация и т.н. Твоите статии и послания, Вени ми помогнаха изключително много, запалих се наистина силно по Програмата. :) Обясняваш и предаваш нещата много разбираемо и интригуващо. Веднъж когато четях една от статиите ти си казах: ама това ли било, та то е много просто, как не съм се досетила. :)))). Разказвам на всеки, защото хората ме питат на какво се дължи позитивната промяната в мен. :) Когато си в състояние да приемаш и виждаш знаците на съдбата наистина повечето неща намират теб, а не ти тях. :) Благодаря много за това изживяване! :)

Цветелина Димитрова, София


 Усещам как мисленето ми от пораженец – стана на победител! 

Коя мислите, че е №1 разликата между световните шампиони и по-посредствените спортисти?

Давам ви жокер – не е умение. Не е начин на трениране или фитнес тактики. Не е дори мотивацията и това колко силно искат да спечелят.

Отговорът е: Времето за възстановяване – скоростта, с която те се връщат на терена след провалите и грешките, които допускат в играта си. И още по-точно – скоростта, с която се възстановяват ментално от тези провали и грешки. Така е при абсолютно всички хора. Ако след провал, половината ни ум е все още разстроен от миналата ни грешка, когато дойде следващия неминуем удар, ние ще бъдем смазани! Ако не се възстановяваме достатъчно бързо, малките грешки и провали започват да се трупат, да стават големи, да ни притискат и да ни събарят.

Затова и е толкова важно да си изграждаме полезни навици в ежедневието ни, които подобряват цялостното ни здраве – емоционално, ментално, духовно и умствено. Те ни помагат да се възстановяваме много бързо от грешките си, за да продължаваме уверено напред. Именно това е най-огромната полза, която съм получил от тази Програма. Преди усещах как сякаш обстоятелствата ме пречупят, а сега, след 10 месеца, малка промяна след малка промяна – усещам сякаш аз започнах да пречупвам обстоятелствата. :) Усещам как мисленето ми от пораженец – стана на победител! Огромно Благодаря, че тази Програма е факт! Въпреки, че не съм спазвал всичко, а често просто само четях и размишлявах –  по някакъв начин това, ден след ден, създаде огромна положителна промяна в мен, в начина ми на мислене и начина ми действие! :) Пожелавам на всички да се включат в този поход към себе си и така да открият още повече своя капацитет! :)

Камен Стойчев, Пловдив


Програмата на Вени внесе радикални промени в моя живот по един лек и неусетен начин. :)

Програмата на Вени внесе радикални промени в моя живот, по един лек и неусетен начин. Тези, които работят в посока постигане на по-добрата версия на себе си ще се убедят в ползите на Alephia още през първия месец. Освен с интересни факти, статии и препратки за задълбочаване на знанията, програмата е и много практична, с дни за саморефлексия, изводи и конкретни техники за прилагане. Изцяло е съобразена с динамичното ни ежедневие – инвестицията от 15-тина минути на ден, ми се възвърна 100кратно!

Лиляна Николова, София


 

Включи се в Програмата :)

Намалението от 20лв на месец и 210лв за година е валидно само от 09-ти до 30.12.2018г, за записване в новото издание на Програмата.

izgrajdane navik


Кои полезни навици изграждаме в рамките на Програмата? 

Това е Програма, в която всеки месец заедно изследваме и придобиваме по един полезен навик в рамките на 5 до 30 минути на ден, а след това надграждаме със следващ. Всеки участник изпълнява навика в удобно за него време и място. Може да се включите или в цялата Програмата или само в модулите, които представляват интерес за вас. Навиците, които ще изграждаме са:

 1. Януари – Творчество и креативност. Започваме годината с навик, развиващ в нас мисленето на създатели, което ще ни вдъхне повече увереност, смелост и ентусиазъм за цялата година напред. :) Ще усетим какво е да виждаш през очите на творец, оставящ следи в света около себе си. :)
 2. Февруари – Интуиция. През февруари, месецът на сърцето, ще се учим на езика, с който то общува с нас – интуицията. :) В 21-ви век най-голямо предимство имат хората, които могат да взимат по-бързи, правилни и навременни решения. Затова ще практикуваме как да слушаме вътрешния си учител, който винаги знае правилните за нас отговори и ни ги подсказва много преди всякакви обективни данни. :)
 3. Март – Разтребване на непотребното. Минимализъм. Ще изградим навика да се освобождаваме от непотребните си вещи, за да създадем и поддържаме чисто пространство за големите неща в живота си – да се родят и развият. Идеите. Целите. Мечтите. Любовта. Все пак това са светли и ефирни неща, не очаквайте от тях да се появят и развиват в място, което сте отрупали с непотребни вещи. :)
 4. Април – Благодарност и утвърждения. Тук тренираме да усещаме по-осезаемо емоцията на благодарност и тренираме ума си на по-позитивен вътрешен диалог чрез позитивни утвърждения. Това ни помага да поддъжраме емоционалното и менталното си състояние на по-високо ниво, от където забелязваме много по-лесно възможностите да реализираме себе си. Благодарността и позитивните утвърждения също ни помагат да поддържаме достатъчно добро ниво енергия, за да реализираме целите си на практика и до край. :)
 5. Май – Медитация и майндфулнес. Медитацията е като гмуркане на душата в нашите собствени дълбини. :) Целта на медитацията е да повиши нивото ни на съзнателност и да ни направи по-будни за всеки миг, всяка мисъл, всяка дума и всеки избор, които правим. Защото с всяка своя мисъл, дума и избор ние всъщност създаваме себе си и живота си. Медитацията е практика с доказани качества.  :)
 6. Юни – Здравословно хранене. В този модул ще изградим навика да се грижим за себе си чрез основните принципи на здравословното хранене. Храносмилателната система на човек е неговият втори мозък, тъй като притежава рецептори, отговарящи директно за нашето настроение, будност, мисли, идеи, креативност и емоции. Затова и е от изключителна важност да започнем да се съобразяваме с какво храним тялото и ума си. :)
 7. Юли – Физическа активност в ежедневието ни. В природата светулките светят само когато се движат. Абсолютно същото е и при хората. :) С изграждането на този навик ще увеличим нивата на кислород, естествения наркотик, в кръвта си. :) Физическата активност подобрява всички системи в тялото ни, а заедно с това развива креативността и мащабността на мисленето ни. :)
 8. Август – Управление на времето, енергията и продуктивността. Изграждане на цялостен план – довършване на недовършеното и визия напред. През август всички заедно ще си изградим цялостен план за управление на времето си. Това включва всички недовършени ангажименти, защото именно те крадат най-много от настоящия ни ментален капацитет и изграждане на визия за напред, която да ни държи будни, вдъхновени и мотивирани. Заедно с това ще учим как да имаме повече време, енергия и последователност в дните, така че да сме по-спокойни, по-организирани, по-целенасочени и постоянни в реализирането на този наш цялостен план. :)
 9. Септември – Ранно ставане и оптимизиране на съня. Нека ви покажем как да оптимизирате качеството на съня си. И да ви покажем как ранното ставане може да се превърне в удоволствие, търсен подарък и предимство за вас. :)
 10. Октомври – Опознаване на себе си. Всеки от нас едновременно открива и създава себе си във всеки един момент със всеки един свой избор. Лошото е, че с течение на времето правим все по-неосъзнати избори и така „изгубваме себе си“. Тук ще развием едно по-дълбоко разбиране за себе си и своя път. Това ще ни даде толкова важните яснота, сигурност и визия занапред, които са двигателната сила на всеки един от нас. :)
 11. Ноември – Хармонични взаимоотношения с хората около нас. Целта на този модул е да си изградим по високо разбиране на хората около нас, тъй като те са наше огледало и слушайки ги с разбиране, ние не само заздравяваме връзките си с тях, но и увеличаваме разбирането си за нас самите. Умението да общуваме с разбиране е един от най-полезните навици за постигане на по-висока удовлетвореност, а и успех в живота ни! :)
 12. Декември – Прошка, даване, креативна визуализация. Много хора считат, че това са духовни практики, но това не е така. Прошката, даването и креативната визуализация са техники за екстремно повишаване на продуктивността, концентрацията и будността в ежедневието ни. :) Това са техники, които ни осигуряват повече бързина, свобода и мащабност на мисленето. И на реакциите ни! През декември ще се докоснем до силата на тези техники. :) 

Нашите навици са нещо като дишането – действие, което правим и е изключително важно за нашия живот, но не обръщаме внимание, че го правим и че зависи изцяло от нас. Спрете да дишате и ще разберете значимостта на навиците в живота си! Без моите стриктно изградени навици едва ли щях да стигна до тук.

Амансио Ортега, основател на Зара и обявен за най-богат човек на планетата през октомври 2015-та година.

 

Включи се в Програмата :)

Намалението от 20лв на месец и 210лв за година е валидно само от 09-ти до 30.12.2018г, за записване в новото издание на Програмата.


Как се изпълнява Програмата?

 • Изцяло он-лайн! Програмата се изпълнява по e-mail, така че може да се включите независимо в кой град или държава се намирате и да работите в свое собствено темпо.
 • Работа по изграждане на един полезен навик за всеки месец от годината. :)
 • Кратки всекидневни сутрешни напомняния. Всеки ден получавате кратък мейл с насоки за изграждане на конкретния навик, който упражняваме, така че той лесно да се превърне в част от ежедневието ви. Всеки участник може да чете мейлите и да изпълнява кратките насоки в удобно за него време, и със свое собствено темпо. Ангажираността е от 5 до 20 минути на ден. :)
 • Няколко блог статии за всеки навик, засягащи неговите специфики, интересни гледни точки и техники за по-лесното и забавното му изпълнение.
 • Седмичен преглед на прогреса и адаптация, според индивидуалните ви нужни;
 • Предизвикателства, които да ни извадят от зоната на комфорт. :)
 • Задължителни дни за съгрешения, в които пропускаме да изпълняваме навика, с което всъщност засилваме неговата интеграция и полезност. :)
 • Он-лайн уебинар за всеки навик с ценни съвети от мен и специални гости. Заедно с това получавате достъп до он-лайн уебинарите от миналите издания на съответния модул. :)
 • Допълнителни материали за слушане/четене при желание.
 • Затворена ФБ група за споделяне на опит, мотивация и вдъхновение между всички участници в Програмата. :)

*Програмата осигурява всеки ден насоки, вдъхновение и стъпки за по-бързо и лесно изграждане на полезните навици в ежедневието ни. Посланията са създадени така, че постепенно и надграждащо да се натрупват в нас като начин на мислене, който предизвиква действия и качествени резултати в живота ни. :)

 

Цената за цялата Програма, за всички полезни навици през годината е 290лв е намалена на 210лв само от 09 до 30.12.2018г. и може да заявите своето участие ТУК


Цената за един модул е 30лв е намалена на 20лв само от 09 до 30.12.2018г. 
и може да се регистрирате чрез опциите по-долу!

Прочетох Общите условия и Политиката за поверителност в alephia.net, и съм съгласен с тях.
Включване и заплащане с дебитна/кредитна карта:
[fastmem product=“4″ button=“1″ track=““ pmethods=“B“]
Включване и заплащане чрез PayPal:
[fastmem product=“4″ button=“1″ track=““ pmethods=“1″]
 
 • Ако искате да се регистрирате и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay, моля пишете ни ТУК, като посочите дали искате да се запишете за един или няколко модула, или за цялата Програма. След като се свържете с нас, ние ще ви отговорим, за да ви изпратим данни за превод и достъп в Програмата. :)
 • Програмата включва 10 дни безплатен пробен период, в който ако Програмата не ви допадне, може да се отпишете, а ние без никакви въпроси веднага ще ви върнем парите. Ако пък ви хареса – тези 10 дни остават безплатни и тестови за всеки следващ модул. :)
 • Плащането е осигурено чрез https протокол, което гарантира сигурността на вашите данни и плащания!
 
 

 Още няколко ценни ползи, споделени от нашите участници: :)


Дали това не бе една от най-важните стъпки в живота ми?

Днес, когато тече времето на втората година от както съм в програмата, връщайки лентата назад, към онзи неосъзнат момент, в който, като на шега, просто от любопитсво и без големи очаквания направих първата плаха стъпка към промяната, седя и си мисля… дали това не бе една от най-важните стъпки в живота ми? Тихата и непринудена, но изключително последователна и навременна подкрепа, събуждаща вътрешната мотивация, съчетана с добре подбрана тематика, разширяваща мирогледа и личностното опознаване, отлично селектираните практики, повишаващи щастието и качество на живот… са само част от достойнствата на програмата. Не се случва твърде често човек да получи повече от колкото е очаквал. Програмата за изграждане на полезни навици надхвърли многократно очакванията ми! Благодаря ти Вени!

Владимир Георгиев, Пловдив


Посланията ме накараха да действам и да постигам резултати!

Програмата е супер!!! Не просто защото Венета е готина, а защото тя е намерила един уникален и ефективен начин да изменя лесно, позитивно и трайно живота на човека. „Навиците трудно се променят“… мислех преди. А сега се чудя кой нов пореден  навик да си създам! Чрез ежедневни ценни напътствия Програмата ще те събуди. След което топката е в теб. ТИ и само ТИ можеш да се промениш, но за това трябва да ДЕЙСТВАШ! До този извод стигнах, след като чаках първите два месеца от Програмата да направят промяната в мен, но тя така и не идваше. Мислех си, „много пасивна програма, защо не ни ръчкат повече, защо не изискват и не контролират повече.“ Защото си е за теб и единствено за теб! Невероятно е, но посланията наистина ме накараха да действам! И да постигам резултати! А при мен те бяха:

 • започнах да ставам рано сутрин, дори и през уикендите (а цял живот съм се смятал за нощна птица) :)
 • започнах да разбирам по-добре как, кога и с какво е правилно да се храня. Ефектът: -15 кг и продължавам да свалям, и да се чувствам по-жизнен. :)
 • изчистих ума и пространството от ненужното! :-)
 • вдъхнових се и предприех стъпки в създаването на свой продукт! :)
 • промених начина си на планиране на деня, което ми помогна да намеря баланса между работно и лично време;
 • научих се да ценя повече това, което имам и да съм благодарен за доброто, което ме заобикаля;
 • повиших ежедневната си физическа активност, като осъзнато и позитивно търся всяка възможност за движение през деня.

Зная, имам много още да изграждам. Както Венета казва, нужни са 700 повторения за да се изгради един навик. Но това не ме притеснява. Механизмът за изграждане на навика вече го знам.. и той работи! :-)

Благодаря ти Вени за смелостта да създадеш Програмата, за огромния личен опит, който богато споделяш и за търпението и подкрепата!!! Пожелавам ти един ден тази програма да е основна във възпитанието на децата по света.

Тодор Тодоров, Белгия


Програмата ми помогна да завърша сценарий, който влачих с години и то за супер кратко време!

Измина почти година откакто се включих в Програмата. Изскочи ми точно на първи януари, когато, знаете, човек често взима кардинални решения за живота си и взех , че се записах. Не бих казала, че съм от най-постоянните хора на света, при мен често е от ден до пладне, но продължих модул през модул вече 11 месеца. Първият – уникален! Помогна ми да завърша сценарий, който влачих с години и то за супер кратко време. После прескочих един, последва друг, който ми се появи в точното време… После следващ и така… Прекрасно преживяване, страхотна атмосфера в групата, изключително полезни материали написани задълбочено с мисъл, усет, умения и вкус. Със сигурност ще продължа и следващата година, тъй като хубавите навици се изграждат по-трудно от лошите :), така че продължаваме. Благодаря на Венета за прекрасната и полезна инициатива. Поздрави на всички настоящи и бъдещи участници в програмата и всичко най от мен! Йеееее!

Виолета Георгиева, София


Начинът на поднасяне на информацията е практичен и действително дава възможност за усвояване на даден навик.

Записах се в програмата на Alephia за изграждане на навици от чисто любопитство. Веднага ми хареса ентусиазмът и добронамереното отношение на Вени. Знам колко много труд и знания влагат във всеки модул от обученията. Харесва ми, че канят и гост лектори, специалисти по определени теми.

Практическата полза за мен беше систематизирането на мои разхвърляни знания. Някои от нещата бяха съвсем нови и полезни – довършване на недовършените неща, идеята за позитивната интелигентност и други. Начинът на поднасяне на информацията в отделните модули с ежедневни послания и по-обстойни статии е практичен и действително дава възможност за усвояване на даден навик.

Надявам се тази така полезна Програма да се развива и през следващите години и да привлича все повече последователи. :)

Иво Кръстев, София


„Ти можеш!“ – Програмата ще ти напомня тези думи всеки ден!

„Аз съм най-голямото ти предимство или най-тежкото бреме. Ще те издигна до успеха или ще те хвърля в разочарование. На твоите заповеди съм. Тези, които са велики – аз ги направих велики. Тези, които са пораженци – аз ги направих такива. Възпитай ме. Обучи ме. Води ме. Награди ме. Аз съм навикът.“

Ето този текст стоеше залепен под огледалото ми и всеки ден в продължение на 5 години, докато бях студентка го гледах. Може би затова и когато видях „Програмата за изграждане на полезни навици“ си я припознах като нещо интересно и се записах. :) Това беше март месец 2016-та година и изкарах всички модули, без да прекъсвам и продължавам отново, за да затвърдя навиците си!  :)

Аз съм една майка, която заедно с всички в Програмата започна да разчиства апартамента си март месец, докато беше бременна в 9-ти месец, оптимизираше съня си с модула за ранно ставане, когато бебето се будеше месеци наред в 6-6.30 ч., упражняваше да казва горещо „Благодаря“ за всяка малка помощ, която получава. Ако трябва да опиша ползите за себе през тези месеци – те са малки натрупвания от бебешки стъпки, те са сприятеляване със себе си и постигане на повече цялост. По-малко зависене от мнението на околните, повече сигурност и увереност в себе си. От всеки един модул съм взела по нещо, без да се стремя да го навличам целия върху себе си, като чужда дреха, а стремейки се да го адаптирам за мен. Това е нещото, което най-много ми харесва в Програмата – тя винаги те насочва да намериш твоя личен, най-правилен за теб път, а не да следваш пътищата на другите. :) Както казва Джон Стайнбек в „На изток от рая“ – „Ти можеш“. Просто често имаш нужда от напомняне. Програмата ще ви напомня тези думи всеки ден. :)

Нина Памукчиева, София


Животът ми се промени много от миналия март и то към добро!

Цялостното ми впечатление е прекрасно! Препоръчала съм курса на всички приятели и ще продължа да го правя. Вечер често благодаря на теб и хората, с които работиш, на останалите участници също. Харесва ми начинът, по който програмата е организирана, идеята за малките стъпки всеки ден и малките прегрешения понякога. Харесва ми напомнянето, подсеща, но не притеснява. Няма размахване на пръст, а подкрепа. Атмосферата е много позитивна, подкрепяща растежа. Чувствам се добре в тази среда! Искам да общувам с такива хора, така нямам нужда да се оплаквам, положителното у вас предизвиква положителното в мен. Благодаря!

Преминах цялата Програма и продължавам. Животът ми се промени много от миналия март и то към добро. Минах през тежки кризи, но явно промените не са били само на повърхностно ниво – да ми е подредена стаята, какво имам в чинията и пр., а правенето на всички тези малки стъпки е довело до сериозна промяна в енергията ми, а оттам… знаеш. Само ще кажа, че имам и нов дом, и нова работа, и отново чувствам вдъхновение, което бях изгубила преди известно време и безсилно се дразнех на лишения от тази искрица живот. Благодаря! :)

Елка Горанова, София


Най-важното – влизаш в общност от чудесни хора и се вдъхновяваш всеки ден от техните успехи, интересни гледни точки и практични съвети!

Програмата на Вени е уникална за България и аз горещо я препоръчвам! Помага дори и на трудно податливи на съвети хора като мен! Откакто съм в нея, успях да си създам редица здравословни навици и да се справя с други нездравословни такива! Най-важното – влизаш в общност от чудесни хора и се вдъхновяваш всеки ден не само от Вени, но и от техните успехи, интересни гледни точки, практични съвети!

Таня Бояджиева, София


Много, много, много благодаря за споделянето на всичко научено от теб по такъв естествен и лесно за възприемане начин. Благодаря за радостта ти, усмивката, искреността, истинността и категоричната последователност, облечени в нежност и любов. :-)

Бъди  щастлива
до утре :-) 

Елена Христова, София


 

На какво се основава успехът на тази Програма?

 • Силата на повторението – Будистката практика на 700-тинте пъти.
 • Силата на фокуса – Да можеш да се фокусираш в нещо, значи да успееш в него.
 • Силата на яснотата – „Ще накараш живота си да „потръгне“, като най-напред мислите ти за него се изяснят напълно“ – Нийл Доналд Уолш. В тази програма ще изграждаме именно тази яснота.
 • Силата на простотата – :) Програмата е създадена така, че да ви отнема от 5 до 30 минути на ден и да може да се приспособи към всяко ежедневие.
 • Силата на общността – Ще се включите в група за общуване, подкрепа и съдействие – важен елемент за успеха на всеки от нас.
 • Силата на творчеството – Чрез програмата прехвърляме фокусът си от това, което не можем да променим, към онова, което можем. В тази Програма съзнателно тренираме да бъдем творци на своя живот. :)
 • Силата на синергията – Навиците в програмата са подбрани така, че да се допълват и техният взаимен ефект  да надминава ефекта от сбора на всеки навик по отделно. Затова, ако имате възможност, препоръката ми е да преминете през всички модули от Програмата за полезни навици. :)
 • Силата на провала – Тук отново се позоваваме на древната мъдрост и т.нар. тибетска практика на отдалечаване Tsam. :)

 


Коя съм аз?

Veneta-2Ето ме и мен! :) Казвам се Венета Димитрова и съм вдъхновена от това колко огромна полза за повишаване качеството ни на живот имат полезните навици в ежедневието ни. Чрез тази Програма бих искала да предам това вдъхновени и опит на вас! :) През последните две години Програмата Alephia помогна на стотици хора да развият своята съзнателност и да подобряват своето ежедневие по-смело, уверено и с постоянство. Ще се радвам да се включиш в нашата група, където подобряваме себе си и света около нас по една малка крачка всеки ден. Всеки по отделно и всички заедно. :) 

Занимавам се с разделно хранене и спорт от 1998-ма година, а с изграждане на навици, търсене и тестване на модели за по-голяма продуктивност, будност, съзнателност и изобщо усещане за щастие – от 2009-та година. Десетина години работих като бизнес сътрудник и ръководител проекти в няколко големи български компании. Към настоящия момент се занимавам със собствени проекти. Повече за мен може да прочетете в личният ми блог тукЗа мен навиците са онзи елемент от живота, който ни помага едновременно да откриваме и да създаваме себе си. Това съм го тествала хиляди, не, ами милиони пъти. :) Навиците са онова малко действие, което определя колко голям може човек да израсте и до каква степен може да разгърне потенциала си. Навиците са тези, които определят над 40% от резултатите в живота ни и следователно ако изберем и изградим правилните такива, можем да контролираме 40% от живота си. Да бъдем властелини на реалността. :) Именно това е целта на тази Програма – с малките действия да развиваме и разгърнем личността си, до момента, в който сме наясно със себе си, доволни от пътя си, с чиста и ясна визия занапред, която реализираме с уверено, смело и усмихнато сърце! :)

 

Е, готови ли сте да отделите 5 до 30 минути на ден, за да увеличите в пъти усещането си за будност, целенасоченост и здраве?

 

Цената за цялата Програма, за всички полезни навици през годината е 290лв е намалена на 210лв само от 09 до 30.12.2018г. и може да заявите своето участие ТУК

 

 

Цената за един модул е 30лв е намалена на 20лв само от 09 до 30.12.2018г. и може да се регистрирате чрез опциите по-долу!

 

 

 
 

Не питайте кой сте. Действайте! Вашите действия ще ви очертаят и дефинират. Вашите навиците ще ви изградят.

Томас Джеферсън