Може да се включите в Програмата за полезни навици като заплатите чрез карта, по банков път, на каса на EasyPay или чрез Epay. Регистрирайте се по-долу чрез избраната от вас опция. :)


Регистрация чрез дебитна/кредитна карта
:

Опции Цена в лева.  
Регистрация за един модул лв0.00 сега и лв37.00 на месец след изтичане на твоя 10 дневен пробен период. Избери
Регистрация за цялата Програма лв0.00 сега и лв340.00 за 1 година след изтичане на твоя 10 дневен пробен период. Избери

Ако искате да се регистрирате и заплатите чрез банков превод, на каса на Easypay или чрез Epay:

Според опцията, която сте избрали (за един/няколко модула или година), може да преведете сумата към IBAN: BG63UNCR70001523385488, Алефия ЕООД. След това ни пишете ТУК, за да ви изпратим име и парола за достъп до Програмата и да започнете обучението. :) Ако искате да уточним нещо преди заплащане – пишете ни ТУК и ние ще ви отговорим с удоволствие. :)

 

Ако искате да се включите заедно с вашия партньор или близък роднина, може да използвате 50% намалена цена за втория човек:

В този случай – пишете ни ТУК, за да организираме намалението за вас! :)

 

  • Програмата се изпълнява последователно по месеци – т.е. може да се включите в модула, който текущо упражняваме или този, който следва. Ако искате да участвате в друг модул, който е отминал или предстои – пишете ни ТУК, за да ви създадем такъв профил. :)
  • Имате 10 дни безплатен пробен период, в който ако Програмата не ви допадне, може да се отпишете, а ние без никакви въпроси веднага ще ви върнем парите. Ако пък ви хареса – тези 10 дни остават безплатни и тестови за всеки следващ модул. :)
  • Плащането е осигурено чрез https протокол, което гарантира сигурността на вашите данни и плащания!