Обща информация за изпълнение на Програмата.

По-долу ще намерите кратка обобщена информация относно Alephia – Програмата за изграждан на полезни и здравословни навици: :)

  • Работа по един навик за всеки отделен месец. В Програмата за изграждане на полезни и здравословни навици всеки месец заедно се концентрираме, изследваме и придобиваме по един полезен навик в рамките на 5 до 30 минути на ден, а след това продължаваме със следващ, надраждащ навик. :) Препоръчително е да се изградят всички навици за по-голяма синергия и ефективност, но всеки има и възможността да се включи само в модулите, които представляват интерес за него. :)
  • Програмата за полезни навици се изпълнява по e-mail. Всеки ден, на своя e-mail ще получавате насоки за изпълнение на навика, за който работим в съответния месец. Тези мейли включват кратки послания, статии и един уебинар за всеки модул. :)
  • Може да се включите в Програмата, независимо в кой град или държава се намирате. Тя се изпълнява изцяло он-лайн (от вашия компютър) за всяка от посочените дейности, така че никой да не е ограничен от време и пространство! :)
  • Може да се включите по всяко едно време на изпълнение на Програмата – от януари до декември. :)
  • Модулите се изпълняват последователно във времето, т.е. ако например искате да се включите за темата „медитация“ ще трябва да се включите от месец май;
  • Някои модули са по-интензивни и физически дейни (като разтребването например), а други са по-лежерни и изискват повече размисъл (като Благодарността и утвържденията например). И двата подхода са чудесни, атрактивни и важни. А също и двата подхода ще изискват вашата ангажираност, независимо дали тя е повече или по-малко. :)
  • Няма уречени часове за изпълнение на навика всеки ден – всеки участник ще бъде ангажиран от 5 до 30 минути на ден, във време, което е удобно за него самия и което си е определил предварително! :) Освен всичко, в тази Програма развиваме умението си да бъдем свободни и да работим със своята свобода!
  • Веднъж месечно ще се провежда он-лайн уебинар, където ще обсъждаме до къде сме стигнали, как да преодолеем евентуалните спънки, споделяне на опит и резултати, въпроси за конкретни ваши случаи и прочие. Може да участвате на живо в уебинара или може после да си го гледате на запис.