🍀👌🍀 Допълнителни материали към модула за повече движение и спорт.

За хората, които освен модула в Програмата, искат да получат допълнителни материали по темата за повече движение и спорт в ежедневието, могат да имат достъп до подбрани от нас допълнителни уебинари, видеа, статии и книги описани по-долу на преференциална цена от 10лв (ако искате допълнителните материали, моля пишете ни ТУК :). А ако се включите за цялата Програма, за всички полезни навици през годината – автоматично и безплатно получавате като подарък всички допълнителни материали към всеки един модул. :) Моля имайте предвид, че част от тези допълнителни материали са на английски език. :)

Уебинари:

  • Он-лайн уебинар: Как да тренираме, за да постигаме резултати и да нямаме травмис гост Любомир Иванов. Любо е едно от най-наложените имена във фитнес средите за последните 20 години в България. :) Той е дипломиран кинезитерапевт, фитнес треньор и специалист по спортно хранене и възстановяване. Създател е на един от най-четените блогове за фитнес, хранене и здравословен начин на живот. Любомир е един от най-готините, смирени и подкрепящи хора в тренировъчните среди. :)
  • Он-лайн уебинар:Физиология и биохакинг” с гост Дойчин Кършовски :) В едно от интервютата му за БТВ, журналисти представиха Дойчин като „Българинът, който учи американците как да живеят„. Дойчин обаче предпочита да се представя като Wellness Performance coach, а за клиентите си казва че са „изключителни личности, които искат повече от живота“. Темите, по които Дойчин е специалист и някои от които ще обсъдим в уебинара са: дишане, сън, хранене, медитация, дълголетие и биохакинг. Според него ако инвестираме поне 6 минути всеки ден можем да се радваме на дълъг и активен живот, и в уебинара той ще ни каже какво точно да правим в тези 6 минути. :)
  • Он-лайн уебинар: Интуитивно разпознаване на нуждите ни от движениес гост Ася Райкова. Ася е персонален и групов треньор, консултант по интуитивно хранене и движение, специалист по изграждане на устойчиви навици и майка на пълен работен ден. :) Тя е създател на сайта Здрави заедно. Нейната страст е да помага на хората да постигат значими и трайни промени в ежедневните си навици, за да живеят с високи нива на енергия, увереност и удовлетвореност. Философията й по отношение на движението е то да бъде естественото и разнообразно, и да помага на тялото да бъде здраво, силно и подвижно. 

Видеа:

  • Ето какво се случва с вас когато спрете да се движите.
  • Защо за някои хора е по-трудно да спортуват, отколкото за други.
  • Ползите, които носи движението върху създаването на нови невронни връзки в мозъка.

Подкаст:

  • Всичко за ходенето.